Facebook

I morgen går det løs igen!

Blokhus_FC_080.jpg
18-03-2011

(Arkiv: Peter Tranberg er knæskadet, og spiller derfor ikke ude mod Djursland)

 

Af Torben Pedersen

Kigger man lige tabellen igennem inden morgendagens kamp mod Djursland, kan man se hele 18 point skiller de to mandskaber. Men det får ikke spillere og trænere i BFC til at tage noget for givet.

Dårlige baner, premiere nerver osv., spiller alt sammen ind i kampen i morgen, som efterhånden er blandt få der spilles, eftersom DBU konstant modtager aflysninger rundt om i landet.

Kampen bliver også et gensyn med Esben Sørensen som denne vinter forlod Blokhus FC, til fordel for netop Djursland. Han har i træningskampene også fået sin debut i klubben, der også råder over Søren Holdgaard med fortid i Blokhus FC.

Statistikken er tynd hvad angår indbyrdes opgør. Kun en enkelt gang er holdene mødtes, og det var i efteråret på Jetsmark Stadion, på den skæbnesvangre dato 11. September, da BFC vandt 2-0 i en ellers meget tæt kamp. Her var det Jeppe Østenkær og Christian Overby der scorede.

 

3 point er kravet i morgen

 

For kort at vende tilbage til banerne, er Blokhus FC i den heldige situation at det netop er ude mod FC Djursland i første kamp, for netop Djursland er et af de første steder i Danmark med gode baner, år efter år. Og især Stadion i Grenå har ry for at være en ren fornøjelse at spille på, og hjemmeholdet melder da også positivt på deres hjemmeside, om plane baner i området. Ordret skriver FC Djursland:

 - Sidste træningskamp blev samtidig første kamp på rigtig græs, da vi i opstartens sidste test hjemme tog imod ligarivalerne fra Fremad på et, årstiden taget i betragtning, rent billardtæppe.

Billardtæppe??... Allerede nu glæder jeg mig endnu mere til kampen i morgen.

 

Skader og karantæner giver træneren udfordringer

 

Der er ikke mange spillere at vælge imellem for Søren Kusk, for cheftræneren må se både Simon Enevoldsen og Conor O´Brien ude med karantæne i første kamp, og samtidig er skaderne væltet ned over holdet på det seneste. Fra efterårets startformation kan nævnes: Anfører Peter Tranberg og Simon Rosenqvist, mens også nytilkomne Ziad Nassar må vente på debut.

Derudover kan der tælles yderligere nogle stykker, så kender du nogen som kender nogen, der evt. kan spille lidt bold i morgen, så sig endelig til...

Kampen spilles som skrevet på Grenå Stadion i morgen eftermiddag, med kampstart kl.15.00 - På gensyn til første "rigtige" kamp dette forår!