Facebook

Ikke Leth i pokalen denne gang

Christoffer_Leth_-_profil.jpg
11-09-2012

Blokhus FC spiller i dag tirsdag d. 11. september sin udsatte pokalkamp mod Lystrup IF efter i seneste runde at have sejret hele 9-0 over Hjørring AIK Frem.

Cheftræner Bo Zinck har valgt at spare enkelte af de faste divisionsspillere, men stiller med et stærkt mandskab, hvor størsteparten af de involverede fra weekendens nederlag til Marienlyst er med. De skal i aftenens pokalkamp forsøge at komme tilbage på sejrskurs og dermed spille sig videre til 3. runde af pokalturneringen.

En spiller som var med i sidste rundes pokalsejr, men som ikke er med i dagens kamp, er den unge Christoffer Leth. Det blot 16-årige Blokhus FC talent fik således sin debut i kampen mod Hjørring AIK Frem, men er dog ikke med i truppen til denne rundes pokalbold og er derfor blevet hjemme fra turen til Lystrup for i stedet at træne med ungdomsholdene. Blokhusfc.dk benyttede lejligheden til at lære unge Leth lidt bedre at kende.

Hvad laver du ved siden af fodbolden?

Jeg er lige startet på HHX Hjørring, hvor jeg skal gå de næste tre år. Så det bliver dejligt at se frem til.

Hvor er du opvokset og hvor startede du i sin tid med at spille fodbold?

Min fodbold opvækst har jeg jo fået i GVL Løkken, hvor jeg var indtil jeg var 12 år. Dernæst skiftede jeg til HI i Hjørring, hvor jeg var indtil jeg fyldte 15 år. Herefter kunne jeg så komme til Blokhus FC.

Hvad vil du vurdere dine personlige styrker og svagheder er og hvordan ser du dig selv som spiller?

Jeg er en udfordrende type, der gerne vil udfordre mand-mand og forsøge at have oplæggerens rolle. Derudover gør jeg meget ud af at blive endnu bedre med bolden, og også i forhold til det taktiske, hvor jeg vel nok i forhold til min unge alder har meget at lære.

Hvis du skal udpege et forbillede blandt de øvrige Blokhus FC spillere, hvem skulle det så være?

Det må nok være Søren Reese i det han også har arbejdet sig op i divisionstruppen fra et af ungdomsholdene. Jeg forsøger at gå i hans fodspor, da han også er en af dem, som har gjort det godt som ungdomsspiller, og så stille og roligt er kommet ind omkring divisionsholdet.

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson? 

Det er at komme tættere på divisionsholdet, og samtidig at gøre det godt for mit ungdomshold. Derudover vil jeg forsøge at bygge nogle flere niveauer på mit spil.

Tak til Christoffer Leth, som vi uden tvivl får lov at se meget mere til i fremtiden – også selvom det ikke bliver Leth i pokalen denne gang.

Dagens 2. runde i pokalturneringen Lystrup IF – Blokhus FC fløjtes i gang kl. 17.15.