Facebook

Indstillingen er i top inden mødet med Dalum

Nicklas_i_kamp_web.jpg
28-09-2018

Af Thomas Jansen

Selvom det endte med et snævert nederlag, så leverede Jammerbugt FC en af sæsonens stærkeste præstationer. De blåblusede spillede lige op med superligaholdet fra Esbjerg og havde stor ære af kampen.

Nu skal alle de positive dimensioner tages med videre til sæsonens 10. runde i 2. division. Her er Jammerbugt FC fortsat ubesejret og er tilmed det hold med flest point blandt alle landets 2. divisionshold.

Lørdagens modstander Dalum har dog også gjort ganske god figur. Holdet fra Odense forstaden har samlet 15 point og var i midtugen selv ude i en superpræstation, hvor pokaloverraskelsen også kom tæt på.

Dalum IF spillede 1-1 mod FC Midtjylland i ordinær spilletid, men måtte se sig slået i den forlængede spilletid, som forhåbentligt, set med Jammerbugt FC briller, har sat lidt ekstra spor i benene hos weekendens gæster.

Uanset hvad, skal både indstilling og spil være på plads hos hjemmeholdet, hvis nye tre point skal hentes ind i den stærke divisionsrække. Det ved de i Jammerbugt FC lejren og Nicklas Sørensen, der også var i aktion i pokalkampen mod Esbjerg fB, melder om fuld fokus på weekendens opgave.

- Vi har evalueret kampen mod Esbjerg, som vi altid gør. Vi har kigget på de ting, vi gjorde godt, og de ting vi gjorde mindre godt. Det vi kan tage med fra Esbjerg kampen, er vores evne til at spille lige op med et hold fra den øverste række. Detaljerne behøves vi nok ikke komme så meget ind på, for så bliver vi aldrig færdige, smiler Nicklas Sørensen og bekræfter gennem sin positive udstråling, at sæsonens første nederlag bestemt ikke har spændt ben for holdets moral. Nej, tværtimod har præstationen bekræftet spillerne i, at det ikke er tilfældigt, at holdet ligger i toppen af rækken.

Men konkurrencen er hård og de øvrige hold presser på. Det gælder også Dalum IF, som Nicklas Sørensen ser flere gode kvaliteter hos.

- Dalum er et rigtig fint hold. Unge og dynamiske med mange talenter. De har også fået en fin start på sæsonen, hvor de har vist, at de at svære at score imod. Men jeg er også helt sikker på, at hvis vi kommer ud på samme måde som mod Esbjerg og de forrige modstandere, vi har mødt i vores række, så vinder vi. Men vi skal være der 110 pct., som vi plejer. Vi er ikke sjove at spille mod i Pandrup, og det skal Dalum også mærke fra første fløjt, understreger Nicklas alt imens smilet fra tidligere er afløst at et meget målrettet blik.

Det er tydeligt, at spillerne har en mission og er villige til at give sig fuldt ud for at den lykkes. Missionen er oprykningsspil og så godt et udgangspunkt som muligt, når rækkens knækkes over. Inden da er et af delmålene tre point den kommende weekend på hjemmebane.

At det onsdag endte med nederlag på samme græs har som nævnt ikke pillet ved troen på sejr i eget fort.

- Det har bestemt intet at sige. Vi vidste, vi mødte en modstander, der er på højere niveau til dagligt end os selv, og den følelse, vi havde efter kampen, synes jeg var skøn at mærke. Vi var skuffet over ikke at gå videre mod så godt et hold, og det synes jeg viser lidt, hvor langt vi er kommet. Men omvendt, så er Dalum også en test til at bevise overfor os selv, at vi kan præstere på det høje niveau endnu engang. Jeg glæder mig rigtig meget til lørdag, lyder det fra Nicklas Sørensen, der selv har præsteret stabilt på et højt niveau dette efterår.

Den unge spiller har en god pointe. Vindermentaliteten er for alvor ved at bide sig fast i de blå.

Jammerbugt FC og Dalum IF krydser klinger på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 29. september kl. 14.00.