Facebook

Ingen point men fin indsats i sidste runde

19023454_828121060675763_3291053745492583614_o.jpg
19-06-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC havde sikret sig overlevelse i 2. division og dermed opfyldt forårets målsætning, da holdet lørdag tog turen til Tønder for at spille de sidste 90 minutters fodbold denne sæson.

Alligevel var ambitionen ikke så meget anderledes denne gang. Der skulle en sejr til, så der kunne blive sluttet godt af. Selvom ambitionen ikke var anderledes end i de mange foregående forårskampe, så var der alligevel meget, der ikke var som det plejede. Ikke mindst kunne Jammerbugt FC for første gang uden kniven for struben.

Måske var det derfor den sidste procent koncentration manglede i de afgørende situationer.  For Jammerbugt FC spillede egentlig en ganske fin sidste kamp, da sæsonen blev lukket ned ude mod FC Sydvest. Det var således på personlige fejl at Jammerbugt FC kom bagud både 1-0 og 2-0 indenfor den første halve time af kampen.

Det blåblusede viste dog på vanlig vis, at de ikke så let lader sig slå ud, og et minut før pausefløjtet var det den centrale forsvarsspiller, Søren Pedersen, der sørgede for en reducering til Jammerbugt FC. Det gav blod på tanden og Jammerbugt FC var i flere omgange tæt på den udlignende scoring. Trods flere gode forsøg udeblev 2-2 målet imidlertid og så kunne de sønderjyske værter sætte trumf på til allersidst med en scoring til 3-1.

Det blev dermed et nederlag i sæsonens sidste kamp, men det var ikke noget, der kunne tage forårets succes fra dette unge hold.

- Det er ærgerligt, at vi ikke slutter af med en sejr. Vi havde selvfølgelig håbet på at runde ordentlig af og jeg synes også, at vi spiller en ganske okay kamp. Men vi laver nogle personlige fejl, som koster os, lød det fra cheftræner Lars Justesen efter kampen. Han var dog hurtig til at rose spillerne for den overordnede præstation dette forår.

- Vi vil naturligvis gerne vinde hver gang, men det skal ikke stå i vejen for det faktum, at vi har haft et godt forår, hvor vi indfriede vores mål i en utroligt tæt række. Så alt i alt har det været vellykket og vi skal være stolte over vores forårspræstation. Spillerne har ydet en fantastisk indsats og det er et hold som har noget særligt sammen. Der er masser at bygge videre på her, fremhævede Lars Justesen slutteligt efter sin sidste kamp i spidsen for Jammerbugt FC. Han kan med ro i sindet nu overlade tøjlerne til hjemvendte Bo Zinck.

Jammerbugt FC klarede sig altså efter et mildt sagt nervepirrende forår. Den nye sæson i 2. division er fuldt fortjent og det er dermed også ”job done” for både trænerteam og spillere. Nu venter en velfortjent – og mon ikke også tiltrængt – sommerferie, inden det går løs igen.

FC Sydvest – Jammerbugt FC: 3-1
17’ 1-0 Anders Hostrup, FC Sydvest
29’ 2-0 Anders Thomsen, FC Sydvest
44’ 2-1 Søren Pedersen, Jammerbugt FC
90’ 3-1 Anders Thomsen, FC Sydvest