Facebook

Ingolf gjorde forskellen

Blokhus_FC_048.jpg
13-11-2011

(Foto: Jeppe Østenkær blev efterårstopscorer med sin kasse mod AB)

 

AB   -   Blokhus FC   2-4  (2-0)

1-0 Casper Offenberg  23. min

2-0 Marc Dal Hende  45. min

2-1 Rasmus Østenkær  64. min

2-2 Nickolaj Thomsen  70. min

2-3 Jeppe Østenkær  80. min

2-4 Kasper Stiller  90. min

 

 

Af Torben Pedersen

Sikke da en søndag! Efter søgen efter det rette våben, lykkedes det med Ingolf ombord, at hive sæsonens første udesejr med hjem til det nordjyske, da drengene på intet mindre end imponerende vis, vendte 2-0 til 2-4 på 26 minutter!

Det startede da Rasmus Østenkær der på det seneste har fået smag for langskud, drønnede et langskud af sted fra 25 meter, og reducerede til 2-1 helt oppe af målstolpen. Og kun 6 minutter senere blev AB tavse da Nickolaj Thomsen dukkede op og udlignede i Gladsaxe, på dette tidspunkt var der spillet 70 minutter.

Men her stoppede festen ikke. AB var helt ude af opgøret som Blokhus FC sad tungt på, og Jeppe Østenkær fik såment også annuleret et mål for offside, hvilket spillerne havde god grund til at være sure over også.

Jeppe Østenkær fik dog armene i vejret hos samtlige i Blokhus-truppen, da han med 10 minutter tilbage bragte BFC foran 3-2, efter et hjørnespark. Inde i det lille felt, havde AB fuldstændig glemt alt om defensive pligter, og en umarkeret Jeppe Østenkær kunne nemt øge sæsontotalen til 6 træffere.

Kasper Stiller lukkede den nordjyske fest i Gladsaxe i dommerens tillægstid, da han udnyttede det straffespark som Nickolaj Thomsen fik tilkæmpet sig. Og dermed lykkedes mission Ingolf for Blokhus FC, der kan gå på vinterferie med knyttede næver.

 

Kusks taktiske genistreg!

 

Fra noget der lignede 3-5-2 i 1. Halvleg, til 4-4-2 i 2. halvleg, gjorde i den grad udslaget mod de grønstribede københavnere, der fik hænderne fulde, da Søren Kusk smed Nickolaj Thomsen i front sammen med Christoffer Hansen. En fremragende træner disposition, der endte med at vende det hele rundt:

 - Nu synes jeg, at tingene lysner for os. Vi er blevet stærkere, som turneringen er skredet frem. Og vi har en god situation i foråret, hvor vi har syv hjemmekampe mod blot fem udekampe. Og en del af hjemmekampene er mod nogle af de hold, der også er tæt på nedrykningsstregen, sagde Kusk til Nordjyske Medier.
 

Og angriberen og målscoren Nickolaj Thomsen tilføjede:

 - Sejren betyder alt. Det er den vigtigste sejr overhovedet. Vi sluttede af med oprejst pande, og det er så vigtigt gennem en ekstremt lang vinterpause. Vi er mere motiverede end nogensinde, fortalte nr. 22 til bold.dk
 

Spillerne var efterfølgende forbi The Irish Rover på Strøget i København, til et par velfortjente øl, inden flyveren vendte retur mod Aalborg Lufthavn.