Facebook

Jævnbyrdig dyst gav ikke point

c386d9f45683e72617004429b0217582.jpg
Buffi var involveret i situationen, der første til Jammerbugt FC's mål.
29-08-2016

Af Thomas Jansen

I weekenden drog Jammerbugt FC på en svær mission til Brabrand, hvor historien fortæller, at det ikke er nemt at få point med hjem.

De blåblusede endte desværre også med at måtte tage tomhændet hjem igen, efter en ellers meget lige kamp, hvor det med de sidste ekstra procenter, godt kunne være blevet til pointudbytte.

Første halvleg forløb således meget jævnbyrdig, hvor begge hold bød sig til undervejs. Det var dog værterne som åbnede målscoringen, da det efter 20 minutters spil blev til 1-0.

Jammerbugt FC mistede bolden midt på Brabrands banehalvdel og herfra var værterne hurtige til at sende en bold i dybden. Det gav en en-mod-en duel mellem Brabrand offensiven og Jammerbugt defensiven. Den duel slap Brabrand bedst ud af i denne situation og det gav mulighed for at sende bolden på tværs, hvor den tæt under mål, blev banket i netmaskerne.

Jammerbugt FC formåede at svare godt igen – og endda blot syv minutter senere. Det skete efter en dødbold, hvor Christoffer Hansen steg til vejrs og headede bolden på tværs af feltet. Her blev den prikket over stregen af en Brabrand spiller, i fællesskab med Jammerbugt FC’s egen Christian Rye.

Dermed stod det 1-1 og det resultat holdt til pausen, men så heller ikke længere. De to hold var nemlig ikke mere end lige nået ud af omklædningsrummet, da Brabrand på ny sendte en bold i dybden, vandt den efterfølgende duel og derefter chippede bolden i mål til 2-1. En hård start på 2. halvleg efter en ganske fornuftig indsats de første 45 minutter.

Jammerbugt FC lod sig dog ikke slå ud, men fortsatte med at arbejde hårdt og tro på endnu et comeback. Trods flere gode chancer, fra blandt andre Michael Nielsen og Simon Knudsen med flere, så udeblev comebacket desværre til sidst, og således måtte Jammerbugt FC tage fra Brabrand uden udbytte.

- Jeg synes det er en fin kamp. Det er en meget lige kamp, hvor Brabrand var marginalt skarpere end os. Vi gør hvad vi kan og kæmper alt hvad vi har lært. Til tider spiller vi også god bold og jeg kan ikke sætte en finger på drengenes indstilling, fortalte Jammerbugt FC cheftræner, Martin Pedersen, efter kampen og tilføjede;

- Spillet bølger frem og tilbage og begge hold har chancerne til at score flere mål. Men det var en svær kamp, på en svær udebane mod en god modstander, og vi manglede vores slutprodukt. Vi er en ungt hold og vi lærer, men et point, og med lidt held alle tre, havde lunet gevaldigt. Alle arbejder stenhårdt og indstillingen er god. Vi skal bare have de sidste afgørende procent over på vores side nu.

Der er heldigvis ikke tid til at ærgre sig så længe. Allerede tirsdag aften er det på den igen. Denne gang i pokalturneringen, hvor Varde IF venter på udebane.

- Det bliver en helt anden kamp, men også en der kræver en dedikeret indsats. Varde vil være toptændte og går ud for at drille et højere rangerende hold. Men selv har de også, for ikke så lang tid siden, spillet i 2. division, så det er et godt hold, vi skal ned og møde. Vi vil gøre hvad vi kan for igen at gå videre, fastslår Martin P inden der lige kan presses en enkelt træning ind mellem kampene.

Brabrand – Jammerbugt FC: 2-1 (1-1)
20’ 1-0 Gerster-Peipinen, Brabrand
27’ 1-1 Christian Rye, Jammerbugt FC
46’ 2-1 Ruben Nygaard, Brabrand