Facebook

Jakob Hjorth til Jammerbugt FC fra Lindholm IF

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
23-12-2014

Af Thomas Jansen

Endnu en ung talentfuld spiller har tilsluttet sig Jammerbugt FC, idet 20-årige Jakob Hjorth fra årsskiftet skifter den røde Lindholm trøje ud med den blå Jammerbugt FC trøje.

Det skifte ser den unge midterforsvarer, som også gør sig godt på midtbanen, frem til, selvom han også har nydt tilværelsen i LIF de seneste to år.

- Lindholm er en helt fantastisk klub, men jeg følte, at det var tiden for mig til at tage skridtet videre og prøve kræfter med en højere række. Jeg glæder mig helt vildt til at starte, og derfor er mine forventninger også høje. Jeg ser frem til at prøve kræfter med et højere niveau end jeg er vant til, fastslår den nye Jammerbugt FC spiller, som sideløbende med begejstringen for de nye udfordringer også er bevidst om, at det ikke bare kommer af sig selv fra nu af.

- Som ny spiller bliver det selvfølgelig først og fremmest fokus at blive implementeret i vores spilsystem. Dernæst vil jeg forsøge at blive fast inventar på holdet og på sigt blive en bærende spiller. Det vil kræve ekstremt hårdt arbejde, men det er jeg også villig til, for at opnå dette, lyder det fra den sympatiske og målrettede spiller, der godt ved hvad der sigtes mod i den nye sæson.

- Mine personlige målsætninger er at fortsætte min fodboldmæssige udvikling og samtidig forsøge at tilspille mig en fast plads på holdet. Mine målsætninger for holdet er, at vi skal spille en god omgang fodbold og fortsat ligge med i den sjove ende.

Mon ikke Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck nogenlunde kan tilslutte sig disse målsætninger. Under alle omstændigheder ser han frem til at få Jakob Hjorth i truppen.

- Jakob er et stort forsvarstalent, og der skal sendes stor ros til Lindholm IF for deres arbejde i den sammenhæng. Jakob er ikke bare et stort talent, han er også fysisk stor. Han er stærk, men samtidig teknisk dygtig, og der er ingen tvivl om at han kan nå langt, forklarer Bo Zinck og tilføjer;

- Jeg er meget glad for at Jakob har valgt at tage dette skridt nu. Han er stadig ung og jeg glæder mig til at arbejde med ham.

Det arbejde starter sidst i januar i det nye år, når Jakob og de øvrige Jammerbugt FC spillere tager hul på forårsforberedelserne.

Korte facts om Jakob Hjorth:
Position: Midterforsvarer/midtbane
Fødselsdag: 19-09-94
Tidligere klubber: Vester Hassing, AaB, Aalborg Freja og Lindholm IF
Højde: 193 cm
Vægt: 83 kg
Job/uddannelse: Idræt på Universitetet