Facebook

Jammerbugt FC bragede ind på 1. pladsen tirsdag aften

Sead_i_kamp_web.jpg
Foto: Rasmus Lykke.
19-09-2018

Af Thomas Jansen

Tirsdag tog spillere og trænere tidligt fri fra skole og arbejde for at tage turen til Fyn, hvor den udsatte kamp mod Tarup/Paarup IF skulle spilles.

Med en sejr kunne Jammerbugt FC spille sig op på 1. pladsen i 2. divisions gruppe 1, ja faktisk som fører hold i hele 2. division samlet set. Den chance lod de blåblusede ikke forpasse. Tværtimod bragede holdet sig op i toppen af rækken med en stensikker 4-0 sejr på udebane.

Især Sead Gavranovic var i hopla på Fyn og Jammerbugt FC spilleren grundlagde storsejren med et 1. halvlegs hattrick sammensat af tre ganske glimrende mål.

Det var dog ikke kun offensiv spilleren, der præsterede. Jammerbugt FC mandskabet spillede over hele linjen en fornuftig kamp og kontrollerede begivenhederne. Mens spillet var ganske fint hele vejen rundt, så var skarpheden og de dertilhørende scoringer fortrinlige.

Den første af slagsen kom efter 24 minutters spil, da Nikolaj Lyngø lægger en flot og præcis bold frem til Sead Gavranovic, der tager den til sig, sætter en mand i feltet og krøller bolden fladt over i det lange hjørne

Små ti minutter senere blev kunststykket gjort efter, og endda toppet med en endnu bedre detalje, da Lyngø igen lagde en sukkerbold frem til Sead, der denne gang tippede bolden over keeperen på sit første touch. Det var intet mindre end en klasse-kasse og nu var Jammerbugt FC angriberen ikke til at stoppe.

Blot tre minutter senere sendte Sead på ny læderet i nettet. Robert Kakeeto førte bolden frem i en hurtig omstilling og satte flot chancen op i sammenspil med Christian Rye, der inde foran mål fandt Sead Gavranovic, som presset af en Tarup-Paarup mand satte en inderside på og dirigerede bolden i mål. Et vaskeægte hattrick var i hus og Jammerbugt FC kunne gå til pause med en komfortabel pauseføring på 3-0.

Efter det femten minutters pusterummet cementerede Jammerbugt FC hurtigt sin i forvejen sikre føring med endnu en scoring. Denne gang skete det i forbindelse med et hjørnespark, hvor Anders Rosengren Jensen flugtede bolden mod kassen, og tæt inde under mål dirigerede Ruben Winther bolden indover stregen til 4-0.

Herefter kunne Jammerbugt FC mandskabet køre sejren stille og rolig i land. En stærk præstation på en ellers svær udebane. De blåblusede fik vist kvalitet og ikke mindst kynisme foran mål.

Nu skal 1. pladsen så forsvares med næb og klør, når endnu en svær udebane venter i weekenden. Her skal Jammerbugt FC til Tønder og møde FC Sydvest. Det er lørdag d. 22. september kl. 15.00.

Tarup-Paarup IF – Jammerbugt FC: 0-4 (0-3)
24’ 0-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
35’ 0-2 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
39’ 0-3 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
55’ 0-4 Ruben Winther, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Koberup – Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Ruben Winther – Michael Byskov, Robert Kakeeto, Anders R. Jensen, Christian Rye (Max Møller) – Sead Gavranovic (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen (Kasper Skov)