Facebook

Jammerbugt FC delte med Kjellerup IF

006-8.JPG
20-09-2014

Af Thomas Jansen

Der er nye point på kontoen efter lørdagens møde med Kjellerup IF på hjemmebane. Desværre er det dog kun det ene point og ikke alle tre, som blev i Jammerbugten.

Det endte nemlig med et 1-1 resultat efter gæsterne chokstartede med en lynscoring i kampens startfase. Jammerbugt  FC svarede dog igen med en udligning fra Daniel Moth, men kampen skulle helt hen mod slutningen af 2. halvleg før det lykkedes, og så blev det ved pointdelingen.

Det var allerede i kampens tredje minut at Kjellerup IF bragte sig foran 1-0, og denne chokstart satte sig lidt på tværs for Jammerbugt FC spillerne, som aldrig rigtig fik spillet til at køre de første 45 minutter. Det blev bedre som kampen nærmede sig pausefløjtet, men udligningen udeblev og da pausefløjtet lød, var stillingen fortsat 1-0 i gæsternes favør.

Det blev bedre for de blåblusede i 2. halvleg, hvor der blev lagt et udmærket pres mod et tilbagetrukket Kjellerup hold, hvis styrke lå i omstillingsspillet. Men kampen skulle ind i sit sidste kvarter før det lykkedes Jammerbugt FC at finde netmaskerne. Det var midtbanespilleren Daniel Moth, som trak fri udenfor feltet og flot sendte bolden i det fjerne hjørne til 1-1. Udligningen gav håb om at den ønskede sejr alligevel var inden for rækkevidde, men trods flere gode mulgiheder i kampens slutfase stod det fortsat 1-1 da kampen rundede de 90 minutter, og dermed endte det med pointdeling på Sparekassen Vendsyssel Arena. Ikke det ønskede udfald, men det ene point var hvad det kunne blive til på dagen for Bo Zinck og Jammerbugt FC.

- Vi vidste de ville køre hårdt på omstillingerne, men alligevel giver vi dem netop en efter kort tid, og det er selvfølgelig ikke tilfredstillende. I det hele taget bliver 1. halvleg ikke som vi gerne ville. Spillet bliver for omstændigt og vi får ikke nok ud af vores boldbesidelse. Men Kjellerup skal også have ros for at arbejde hårdt og gøre det godt på omstillingerne, forklarer cheftræner Bo Zinck, som dog så bedringer i 2. halvleg, selvom han må erkende at det på en række parametre er stolpe ud i øjeblikket.

- De sidste 5-10% i vores afsluttende faser af spillet er ikke godt nok lige nu. Det skal vi simpelthen forbedre. Men vi bliver ved at tro på tingene og fighte for det, og får jo også scoret. Vi kunne også have scoret mål nok til sejren, men vi får point selvom det ikke kørte 100% for os, og det skal vi også tage med, selvom vi havde håbet på alle tre point, reflekterer Bo Zinck, som ikke har fået det ønskede udbytte af de seneste kampe, men som trods et par svære opgør i syne, tror på det nok skal vende igen.

- Vi må bare arbejde videre, så skal det nok komme på et tidspunkt. Det er jeg ikke i tvivl om.

Næste gang der er tre point på spil, er næste weekend, hvor turen går til Næstved. Indtil da har Jammerbugt FC indlogeret sig på sjettepladsen i tabellen.

Jammerbugt FC - Kjellerup IF: 1-1 (0-1)
3' 0-1 Morten Andersen, Kjellerup IF
77' 1-1 Daniel Moth, Jammerbugt FC