Facebook

Jammerbugt FC dominerede i 2-2 kamp

23c7db0138ca2501ce7f49cd6ba4f163.jpg
04-03-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s 2-0 føring blev indhentet i kampens afsluttende fase, da divisionsmandskabet delte med Aarhus Fremad i forårets andensidste træningskamp.

Jammerbugt FC gjorde rigtig god figur i størstedelen af opgøret, og bragte sig i løbet af kampens første 45 minutter i front med 2-0. Først sendte venstre back, Mads Larsen, et frispark direkte i mål og efterfølgende brød Jammerbugt FC igennem i højresiden hvorfra et fladt indlæg blev dirigeret i nettet af angriber Morten ”UT” Thomsen. Undervejs havde Michael Byskov også et forsøg på stolpen, men det blev ved de 2-0 frem til pausen.

Det havde været en ganske fin og ikke mindst intens første halvleg, hvor et nærgående frispark var tæt på det eneste aarhusianerne fik lov at få.

Efter pausen fortsatte Jammerbugt FC med den gode indsats og satte sig på meget at spillet. Der blev også skabt chancer til et 3-0 mål, mens bolden fandt ikke de sidste centimeter ind over stregen. Med andre os havde Jammerbugt FC fuld kontrol og skabte chancer, men missede at lukke kampen ned med et tredje mål.

I sidste ende blev dette straffet. Først reducerede Aarhus Fremad i kampens afsluttende minutter efter en situation, hvor bolden efter flere forsøg til sidst blev skubbet i mål. Kort efter kom også udligningen kort før tid, hvor en række tilfældigheder førte til en veleksekveret helflugter om i krydset. 2-2 og så var en ellers velspillet træningskamp rundet af på mindre tilfredsstillende vis.

- Jeg synes, at vi spiller en god kamp. Vi dominerer, skaber chancer og holder dem fra det meste, med undtagelse af de to, de scorer på. Eneste anke i forhold til vores indsats er vel, at vi ikke får lukket kampen med en scoring til 3-0, og det skal vi tage med os videre. Kampene skal lukkes. Vi bliver for paniske til sidst, forklarer cheftræneren, som i det store hele dog er godt tilfreds med sine spillere, trods det uafgjorte resultat i en kamp, der skulle have endt med sejr.

- Selvom vi skulle have lukket kampen, så synes jeg det var en meget god kamp. Det så fint ud og vi har så meget positivt at tage med herfra. Det var en god indsats i en på mange måder god og intens træningskamp, og det skal vi videreføre i vores sidste test mod Kjellerup, hvorefter det gælder for alvor.

Jammerbugt FC møder Kjellerup IF lørdag d. 10. marts.