Facebook

Jammerbugt FC får ny 12. mand

Maskot_JIF_JFC_WEB.jpg
01-03-2017

Et spændende forår står for døren i Jammerbugt FC, hvor holdet skal sikre sin forbliven i fodboldens 2. division.

Ud over et trænerskifte og markante forstærkninger på banen, har den nye bestyrelse for Jetsmark IF og Jammerbugt FC nu valgt at give spillerne på banen en ekstra håndsrækning ved at sende en 12. mand på ”banen”.

Den 12. mand er en ny maskot, som vil blive præsenteret til forårets første hjemmekamp den 25. marts 2017 på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor Jammerbugt FC tager imod Svendborg FC.

”Ud over at bakke op omkring klubbens 2. divisionshold, vil den naturligvis også være at finde til mange af ungdomsafdelingens aktiviteter i Jetsmark IF”, udtaler formand Bøje Lundtoft, som glæder sig over den lidt skæve ide. ”Alle kræfter skal sættes ind for at sikre, at klubben kan forblive blandt landets 36 bedste fodboldhold”.

Den nye maskot er, som figur grøn, som klubdragten for Jetsmark IF, og iklædt den blå trøje, som er Jammerbugt FC spilletrøjen så maskotten viser begge dele fra det attraktive fællesskab i Jetsmark IF og Jammerbugt FC.

Maskotten bliver produceret af det lokale Pandrup firma Ibsens fabrikker, som er førende på dette område med produktion af maskotter til mange forskellige formål.  


Deltag i konkurrence – hvad skal den nye maskot hedde

Den nye maskot er i skrivende stund stadig ved at blive produceret, og mangler derfor endnu et navn. Derfor er der nu sat en konkurrence i gang, for at finde det helt rigtige navn til den nye 12. mand, som skal sørge for god stemning på stadion fremover til alle hjemmekampe.

Alle kan deltage i konkurrencen om at finde det helt rigtige navn til maskotten ved at gå ind på Jammerbugt FC´s eller Jetsmark IF’s facebookside og skrive sit bud på navnet i kommentarfeltet under konkurrence opslaget.

Der venter en flot præmie til den, som får lov at blive navngiver til den nye maskot. Konkurrencen afsluttes den 20. marts, og vinderen afsløres i halvegen af kampen den 25/3 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Deltag og læs mere på vores Facebook side – klik her.