Facebook

Jammerbugt FC fik sejr i tredje træningskamp

MicheleBarbieri.jpg
Michele var blandt de tre målscorer i 3-0 sejren over Vejgaard Boldklub.
19-02-2015

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften spillede Jammerbugt FC sig til forberedelsernes første sejr, da det blev til 3-0 hjemme over Vejgaard Boldklub i en udmærket træningskamp.


Til kampen havde divisionsmandskabet ladet en række spillere stå over, og det betød at andre fik muligheden for at vise sig frem. Det udnyttede flere til at gøre god figur. Dertil satte tre spillere sit aftryk på kampen ved at score hver sit af aftenens tre mål. Claus Christiansen, Søren Lynge og Michele Barbieri sørgede således for at Jammerbugt FC efter en uafgjort og et nederlag kunne glæde sig over en sejr, og selvom resultaterne på dette stadie ikke har primære fokus, så lunede det på en kold vinteraften.

- Det var dejligt med en sejr og det var dejligt at holde nullet, fastslog Bo Zinck, som tog flere positive iagttagelser med fra kampen.

- Det var lidt en blandet flok vi stillede med, da flere af stamspillerne sad over. Vi havde blandt andet en håndfuld U19 spillere involveret, og alt i alt blev der efterladt et fint indtryk. Der var mange unge som trådte i karakter, og det var godt at se, fremhævede cheftræneren, som ser kampen i et bredere perspektiv og ikke kun isoleret på selve præstationen på dagen.

- Vi havde blandt andet fokus på vores offensiv og på opspillet i denne kamp, og det fungerede fint. I forhold til den fase vi er i lige nu, var det en god træningskamp og en fin præstation. Nu venter en anden kamp på lørdag, hvor vi nok får mere svar på hvor langt vi er, idet vi møder en divisionskollega, sagde Bo Zinck inden det på ny var tilbage til træningsbanen.

Fjerde træningskamp i rækken spilles nu på lørdag d. 21. februar, hvor det, som cheftræneren pointerede, gælder divisionskollegaer i form af Thisted FC på udebane kl. 12.00.