Facebook

Jammerbugt FC forlænger med målmandstræner

Povl_Hansen.jpg
10-10-2017

Af Thomas Jansen

Det er ikke andet end et par måneder siden, at Povl Hansen tilsluttede sig trænerteamet i Jammerbugt FC, efter nogle gode år i Vejgaard Boldspilklub.

Alligevel har Povl Hansen og Jammerbugt FC allerede nu valgt at forlænge aftalen og i den sammenhæng sigte mod et længere samarbejde. En beslutning begge parter er begejstret for og som går fuldstændig i tråd med den langsigtede opbygning af klubbens infrastruktur, som der aktuelt er stort fokus på. Forlængelsen af samarbejdet løber således frem til udgangen af 2019.

- Det var med store forventninger, at vi tilknyttede Povl i sommers. De forventninger er fuldt ud indfriet og mere til. Vi kommer rigtig godt ud af det sammen og Povl er en ekstremt dygtig målmandstræner, som hele tiden udfordrer tingene, har erfaring og er en god sparring i det daglige. Povl er en gevinst for holdet både menneskeligt og fodboldfagligt. Han er god med spillerne og for trænerteamet, og er i det hele taget en vigtig brik i det, vi er ved at bygge op i klubben. Povl passer kort sagt godt ind på flere planer og derfor er det også fantastisk, at vi har kunne lave en langsigtet aftale, siger en tydeligt glad og tilfreds cheftræner, Bo Zinck.

Tydeligt er det også, at Povl selv er glad for sin start i Jammerbugt FC. De første måneder er målmandstræneren blevet bekræftet i, at Jammerbugt FC er den helt rigtige klub for ham, og det store engagement skinner klart igennem i samtalen med Povl.

- Jeg er faldet godt til i klubben. Modtagelsen har været fantastisk med blandt andre Ingolf, samt holdlederne John og Michael, som var de første jeg mødte i klubben. Men det gælder bestemt også øvrige i klubben, lige fra de mange ihærdige frivillige til bestyrelsen, vores sportslige udvalg og tilskuere med flere – samt ikke mindst trænerteamet, naturligvis. Alle i og omkring klubben er meget omgængelige, hjælpsomme og søde at omgås, fremhæver Povl Hansen, som ud over den gode modtagelse også motiveres af de sportslige udfordringer og samarbejdet med ligesindede, hvad angår ambitioner og arbejdsomhed.

- Ægteskabet er endnu så ungt og forelskelsen og glæden til træning og kamp er naturligvis stadig stor, og det håber og forventer jeg selvfølgelig vil vare ved i lang tid endnu. Jeg er fortsat meget beæret og stolt af at være en del af træner- og lederteamet samt spillertruppen i det hele taget, understreger Povl inden talen falder på mange af de fælles mål, Jammerbugt FC’s målmandstræner brænder for at bidrage til at indfri.

- For mig er det meget tydeligt, at her er en etableret og ordentlig drevet divisionsklub. Der er styr på både det sportslige og økonomiske område. Klubben har realistiske ambitioner, både for bredden fra de helt små årgange og opefter i mange år frem, men også for hvordan der kan bevares status som divisionsklub og udvikles egne spillere til både elite- og breddeniveau, inkl. forhåbentligt at få etableret en talstærk pige/kvindeafdeling krydret med mange gode oplevelser. 
Povl Hansen kunne uden tvivl blive ved at tale fodbold, Jammerbugt FC og udvikling, men træningen kalder, og selvom fodboldsnakken fanger Povl, så trækker græsbanen og samarbejdet med spillerne og de øvrige trænere alligevel mere.

- Min oplevelse er, at kemien mellem trænerne hos 2. Division, Serie 1, U19 og U17 er fin på en både god, drilagtig og ambitiøs facon, med Bo Zinck i spidsen. Selvom jeg måske er naiv sønderjyde, føler jeg samarbejdet er startet godt og jeg ser frem til at være med til at optimere det, således vi alle kan se de unge spillere og målmænd bliver bedre med tiden, slutter Povl Hansen, mens støvlerne i mellemtiden er blevet snøret og målmandshandskerne klargjort.
Træningen kalder, og det vil den gøre her i Jammerbugt FC for Povl Hansen og det øvrige trænerteam det næste lange stykke tid.