Facebook

Jammerbugt FC forlænger med topscorer Sead Gavranovic

Sead_forlaenger_web.jpg
17-10-2018

Af Thomas Jansen

Senest forlængede Jammerbugt FC med årets spiller fra sidste sæson, Søren V. Pedersen, og nu har også topscorer, Sead Gavranovic, signeret for endnu et år i blåt.

Det er gode nyheder, som sætter en tyk streg under den positive udvikling klubben gennemgår med kontinuitet, fællesskab og hårdt arbejde som tre centrale hovedtemaer.

Sead har indtil nu bidraget med syv scoringer i årets 2. division, men han bringer også meget mere til klubben, og Seads forlængelse er en vigtig brik en sikringen af fortsat positiv udvikling af Jammerbugt FC mandskabet.

- Sead er en fantastisk fyr, som er gerne vil klubben og som engagerer sig i sine omgivelser. Han er med til at flytte træningsmiljøet og arbejder altid stenhårdt. Dertil er Sead en super dygtig, kreativ og målfarlig offensivspiller. En af de bedste i divisionen og en vigtig spiller for os. Han er en rigtig vinder, der er med til at hæve niveauet på resten er truppen. Sead og jeg har fulgt hinanden gennem årene og jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, fortæller cheftræner Bo Zinck om sin seneste forlængelse, mens Sead følger op og fremhæver, at det ikke krævede mange overvejelser, da han besluttede, at fodboldfremtiden skulle fortsætte i den blå Jammerbugt FC trøje.

- Jeg er rigtigt glad for at have forlænget yderligere et år med Jammerbugt FC. Jeg nyder at være her, og føler mig rigtigt godt tilpas på nuværende tidspunkt i min karriere og i mit liv. Det var meget nemt for mig, at beslutte at blive her, da jeg synes, vi har gang i noget rigtigt spændende. Det er noget, som jeg glæder mig utroligt meget til fortsat at være en del af, lyder det fra den målfarlige offensiv spiller, der trods den efterhånden store mængde divisionserfaring fortsat udvikler sig.

-  Jeg har fået rigtigt meget ansvar i klubben og føler jeg udvikler mig på nogle andre parametre end kun det spillemæssige lige nu. Så jeg er virkelig glad for minimum at være her et år mere. Det har været en rigtig fin tid, siden jeg kom fra Thisted FC, og jeg synes vi har opbygget noget virkelig godt i den periode. Vi kan nu kalde os et notorisk tophold i 2. Division, endda med mulighed for i anden sæson i træk, at kunne føre det til et helt andet niveau og således være med til det sidste i oprykningsspillet. Holdet har udviklet sig til at være et hold fyldt med profiler og spændende unge spillere, som på sigt kan gøre sig på højere niveau også, og det er virkelig fedt at være en del af det, forklarer Sead med et engagement og en passion, der ikke er til at tage fejl af.

Sead vil Jammerbugt FC, sine holdkammerater og sin fodbold. Han går gerne forrest og har ikke tænkt sig at skrue ned for ambitionerne i fremtiden. Den gode udvikling skal fortsætte og Sead tager med glæde sin tørn i den proces.

- Det ekstra ansvar, jeg har fået, har virkelig rykket mig, og det er noget, jeg virkelig føler mig tilpas i. Det er fedt, at have et vist pres på sig, og hver gang skulle gå ud og levere. Holdet har rykket sig virkelig meget og vi kender hinanden rigtigt godt. Mine medspillere ved, hvor jeg er god og det betyder rigtigt meget, at vi hver især ved, hvor man skal spilles og hvor ens forcer er. Vi er efterhånden rigtigt sammentømret og godt sat sammen, og det viser resultaterne på banen også, forklarer Jammerbugt FC’s nummer 10 på vanlig velovervejet vi, inden han med stor tro og ærgerrighed runder af;

- Jeg håber og tror på, at vi kan rykke op. Vi har mange af de ting, som skal til for at gøre det, og nu handler det bare om at arbejde stenhårdt hver dag og forblive ydmyge. Og så håber jeg, at alle i og omkring klubben kan være med til noget rigtigt stort til sommer.

Sead Gavranovic og holdkammeraterne er i fuld gang med at lægge fundamentet for et forrygende spændende forår med en øjeblikkelig andenplads blandt alle 2. divisions 24 hold. Der er allerede godt gang i noget stort og med Sead holdet er der ikke fare for en præstationsdæmpende tilfredshed sniger sig ind. Der er altid nye udfordringer at tage op, altid nye mål at indfri og altid lyst til at blive bedre.