Facebook

Jammerbugt FC godt fra land efter god indsats

MichaelN.jpg
18-03-2017

Af Thomas Jansen

Det blev til både point og en fuldt ud godkendt indsats, da Jammerbugt FC i forårspremieren spillede 1-1 mod et stærkt HIK mandskab.

Det blev den bedst tænkelige start på premieren, da Jammerbugt FC få sekunder efter forårets første fløjt sendte bolden i netmaskerne. Det var Michael Nielsen, der dukkede op ved bagerste stolpe og mødte et indlæg med venstrefoden, kort efter Jammerbugt FC havde  givet bolden op og hurtigt drevet den frem ad banen.

Efter chokstarten fladede spillet lidt ud og HIK satte sig på bolden, dog uden at blive farlige. Jammerbugt FC fik bedre og bedre fat som første halvleg skred frem og virkede mere direkte og mere farlige i aktionerne end dagens værter. Flere gode angreb bølgede frem i perioder, men det sidste touch manglede for at det blev helt farligt og det vigtige mål nummer to kom ikke, trods gode nordjyskte takter.

Ved pausen førte Jammerbugt FC således 1-0. Mønstret fortsatte i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet HIK havde en lille overvægt i boldbesiddelsen, mens Jammerbugt FC skabte mest via sine hurtige og direkte omstillinger.

Selvom chancerne var få, lykkedes det, med små 25 minutter igen, for HIK at udligne. Målet kom på et langskud og selvom det var ærgerligt at Jammerbugt FC ikke fik lukket kampen, så var 1-1 resultatet et godt udgangspunkt for resten af foråret.

- Jeg synes det var et fair resultat. HIK sad mest på bolden, men vi står organisatorisk rigtigt godt og holder dem nede på nogle få mindre chancer og nogle indlæg. Jeg er meget tilfreds med indsatsen og med resultatet, evaluerede Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen kort efter kampen. Han var forståeligt tilfreds med sit hold, men kunne heller ikke helt slippe tanken om, at de tre point havde været inde for rækkevidde.

- Efter vores tidligere scoring er det ligesom vi lige skal i gang igen. Det første kvarter er vi ikke nok inde i kampen, men derefter får vi godt fat og har nogle rigtig farlige omstillinger på dem. Det der irriterer mig er, at vi ikke får lukket kampen i den periode. Vi kommer frem til nogle rigtig gode situationer, men mangler lige den sidste afgørende aktion. Men alt i alt synes jeg, vi er kloge på bolden og jeg kan godt lide vi spiller direkte i vores angreb, men nogle gange skal vi måske lige holde lidt mere på bolden og vende den engang, forklarede Lars Justesen, inden havde afslutningsvis understregede sin glæde over spillernes indsats.

- Stor ros til alle spillerne, og også godt at se de nye faldt godt ind i sine roller. Det var en virkelig god arbejdsindsats af alle mand. Vi kæmpede virkelig for hinanden. Fastholder vi dette, kan vi tage mange point i foråret. Nu er vi godt fra start med point på en af de sværeste udekampe i rækken. HIK er et rigtig stærkt hold.

Nu venter en helt anderledes kamp hjemme på lørdag, hvor Svendborg FC gæster Sparekassen Vendssyssel Arena. Her skal de blå fra Jammerbugten følge op på den gode premierekamp med flere point i hvad der ser ud til at blive en tæt række.

Jammerbugt FC:
Anders H. Larsen – Jan Rasmussen, Søren V. Pedersen, Ruben Winther, Mads Larsen – Nicklas Sørensen (Kasper Skov), Anders R. Jensen, Christian Rye (C.) – Victor Rafael (Rune Larsen), Viktor Ahlmann (Simon Knudsen).

HIK – Jammerbugt FC: 1-1 (0-1)
01’ 0-1 Michael Nielsen, Jammerbugt FC
67’ 1-1 Martin E. Andersen, HIK