Facebook

Jammerbugt FC godt rustet til ny sæson

Holdfoto_Jammerbugt_FC_efteraar_2013.jpg
02-08-2013

Af Thomas Jansen

Sæsonpremieren står for døren og Jammerbugt FC har nu truppen på plads. En trup med både kvalitet og bredde.


Forud for starten af den nye sæson, har Jammerbugt FC forlænget kontrakterne med størstedelen af den eksisterende stamme på holdet. Herunder blandt andre Nickolaj Thomsen, Malthe Nygaard, Jan Rasmussen og Emil Haucke. Derudover er også hentet både unge og erfarne kræfter til at styrke truppen yderligere. Det gælder blandt andre Martin Pedersen, Kasper Stiller og Thomas Quorning (se liste nederst).

- Vi har sagt farvel til enkelte spillere, men har fastholdt størstedelen af vores stamme på holdet. Hertil har vi tilføjet nye kræfter i form af både unge og erfarne spillere, og jeg mener, at vi nu har en virkelig stærk trup med både kvalitet og bredde på alle pladser, forsikrer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som er både glad og stolt over at kunne både fastholde og tiltrække disse spillere.

- Som klub kan vi være både glade og stolte over at kunne samle så stærk en trup. Kvaliteten og intensiteten til træning er virkelig højnet, og det er noget der rykker spillerne betydeligt. Der bliver stor kamp om pladserne, også på bænken, fastslår Bo Zinck, som tilføjer at stemningen er i top forud for sæsonpremieren.

- Spillerne har det virkelig godt socialt og de nye er allerede faldet godt ind på holdet. Det betyder meget at vi har fået opbygget et godt socialt og sportsligt miljø. Vi glæder os til at komme i gang.

Der bliver da også brug for alle kræfter ifølge cheftræner Bo Zinck, som anser årets 2. division som særdeles stærk.

- Det er den måske stærkeste 2. division jeg har oplevet, så vi får brug for alle kræfter. Men vi føler os klar og vil vinde og underholde hver gang vi går på banen, slutter Zinck inden han skal ind og sætte sæsonens første hold.

Jammerbugt FC sparker sæsonen i gang hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 3. august kl. 15.00 mod FC Sydvest.

Tilgang: Kasper Stiller (Viborg FF), Martin Pedersen (Thorshavn B36), Thomas Quorning (Lindholm IF), Sonny Jakobsen (Aalborg Freja), Daniel Ø. Nielsen (AaB), Emil Schou (Aalborg Chang), Patrick Ehlers (AaB), Sead Gavranovic (Thisted FC), Victor Rafael (AaB) og Emilio Yamin Faure (Deportivo Toluca, Mexico).

Afgang: Marc Pedersen, Kenneth Skov Nielsen, Mads Severinsen, Mikkel Holm Jensen, Glenn Schreiber, Casper Nordström, Sune Gundersen, Sergen Inecki og Jacob Nielsen.

Du kan se hele Jammerbugt FC truppen ved at klikke her.

Jammerbugt FC byder velkommen til de nytilkomne spillere og ønsker samtidig held og lykke til de spillere der i sommerpausen har sagt farvel til den blå trøje - en stor tak for indsatsen skal ligeledes lyde til disse spillere.