Facebook

Jammerbugt FC hårdt matchet i Skive

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
13-02-2015

Af Thomas Jansen

Det var hårdt arbejde, da Jammerbugt FC torsdag spillede forberedelsernes anden træningskamp på udebane mod Skive IK.

De blåblusede måtte nemlig se sig slået med hele 5-0 af 1. divisionsmandskabet, der inden mødet allerede havde spillet en række kampe. Jammerbugt FC var til kampen uden en håndfuld spillere, men det blev dog ikke brugt som undskyldning af Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der trods utilfreds med aspekter af spillet ikke lod sig slå ud af resultatet.

- Det var en god test. Skive er et rigtig godt hold, de spillede hurtigt og var effektive. De er længere fremme i forberedelserne og pressede os hårdt. Rent spillemæssigt kom vi bedre med i 2. halvleg, men vi laver nogle individuelle fejl, som bliver straffet. 4 ud af de 5 mål opstår ud af disse fejl, som naturligvis laves fordi presses hårdt af en god modstander, forklarer Bo Zinck og understreger vigtigheden af at møde stærkere modstandere i denne fase af forberedelserne.

- Det er altid godt at blive hårdt matchet. Det er helt bevidst, og det er med til at udvikle os og holde os parate når det gælder. Netop paratheden manglede vi i flere situationer i dag og der er mange ting til vi skal arbejde med og være bedre til. Blandt andet i omstillingerne og dueller. Så jeg er bestemt ikke tilfreds, selvom der også var flere positive ting i kampen. Dem tager vi selvfølgelig også med videre i forberedelserne, slutter Zinck efter holdets anden træningskamp.

Næste af slagsen er tirsdag d. 17 februar hjemme mod Vejgaard Boldklub kl. 18.30.