Facebook

Jammerbugt FC henter forstærkning i Hobro IK

Tanaka.jpg
18-08-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har hentet nye kræfter til efterårssæsonen i form af Tanaka Chinyahara fra 1. Divisionsmandskabet Hobro IK.

Tanaka er lejet for efterårssæsonen og kan få hjemmebanedebut fredag, hvor Jammerbugt FC tager imod Aarhus Fremad på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Tanaka Chinyahara, der er central midtbanespiller, kommer til den unge Jammerbugt FC trup med værdifuld erfaring fra både Superliga og 1. Division, men den dygtige midtbanemand fra Hobro IK bringer meget mere det med sig.

- Tanaka har trods sine kun 20 år forholdsvis god erfaring i forhold til vores helt unge drenge. Han kommer fra et højere niveau og vi kan allerede se til træning, at han bliver en gevinst i truppen og i kamp, fortæller Martin Pedersen, Jammerbugt FC cheftræner, om sin nye mand i blåt.

Tanaka  Chinyahara er fra Zimbabwe, og er kommet til Danmark via en god gammel kending af Jammerbugt FC, nemlig landsmand Quincy Antipas, som har andel i Tanakas fodboldkarriere  har fundet vej til Danmark. Nu går vejen forbi samme græstæppe, som Quincy selv spillede sine første mange kampe i Danmark på, og i Jammerbugt FC ses der frem til samarbejdet med endnu en spiller fra Zimbabwe i form af Tanaka Chinyahara.

- Tanaka er en teknisk dygtig og pasningsstærk midtbanespiller, som trods det at han ikke er så stor, er fysisk meget stærk og har masser af power. Det er dejligt at få den kvalitet ind i vores forholdsvis smalle divisionstrup og vi ser frem til at have Tanaka her i foråret, siger Martin Pedersen.

Tanaka Chinyahara og Jammerbugt FC spiller tredjerunde af foråret i 2. Division fredag aften kl. 19.00, hvor Aarhus Fremad kommer forbi til lidt af en divisionsklassiker.