Facebook

Jammerbugt FC imponerede i målfest

017.JPG
Arkivfoto. Der var grund til at juble i Middelfart, hvor Jammerbugt FC fandt vej til netmaskerne hele seks gange i en flot sejr.
16-08-2014

Af Thomas Jansen

Med en offensiv i hopla brusede den blå bølge lørdag for fuld kraft, da det blev til en imponerende sejr på hele 6-0 ude mod Middelfart.

Cheftræner Bo Zinck havde inden opgøret understreget, at det var afgørende, at holdet var klar fra første fløjt, og det må man sige de var. Der var ikke spillet mange minutter før den første bold lå i nettet. En håndfuld flere endte samme sted inden de første 45 minutter var rundet, og i det hele taget var Jammerbugt FC skarpe i offensiven. Nickolaj Thomsen, Sonny Jakobsen og Sead Gavranovic stod således for de seks scoringer med henholdsvis tre, to og et mål.

Det første blev sat ind i kampens indledende minutter, da Jammerbugt FC flot kombinerede sig igennem Middelfart defensiven. Angrebet blev rundet af med et indlæg, som Nickolaj Thomsen firsttimede i kassen til 1-0. Herfra gik det stærkt. Inden der var rundet et kvarters spil blev førringen fordoblet og igen var det Nickolaj Thomsen. Jammerbugt FC angriberen var først over en returbold efter en afslutning fra angrebskollegaen Sonny Jakobsen, og så stod det 2-0.

Flere mål fulgte og førringen blev yderligere udbygget da stadionuret rundede den halve time. Igen var Sonny Jakobsen med i målet, men denne gang lagde han bolden for fødderne af Sead Gavranovic, som flot sendte den fladt over i det lange hjørne fra kanten af feltet. 3-0.

Nickolaj Thomsen sikrede sig godt fem minutter senere et hattrick med sit tredje og Jammerbugt FC's fjerde mål. Igen var den målfarlige frontmand først på en returbold, og igen var det fra Sonny Jakobsen. Denne gang havde Jammerbugt FC's nummer 9 banket bolden på træværket, mens nummer 22 igen havde placeret sig rigtigt inde foran mål. Dermed stod det 4-0 til de blåblusede fra Jammerbugten.

Nu havde værterne fra Middelfart virkelig brug for en pause, men det var ikke slut endnu. Jammerbugt FC benyttede nemlig første halvleg fulgt ud, og de sidste par minutter inden pausefløjtet var det blevet Sonny Jakobsens tur. Angriberen skiftede rollen som oplægger ud med rollen som målscorer. På en hurtig omstilling fangede Jammerbugt FC Middelfart ude af position, og fra midten af modstanderens banehalvdel sendte Sonny Jakobsen bolden i mål til 5-0. 6-0 blev det også inden pausen indtraf. På et indlæg fra Kasper Stiller sørgede Sonny Jakobsen for endnu et mål og blev dermed dobbeltmålscorer. Flot og effektiv af Jammerbugt FC.

Der var på forhånd ellers varslet en svær og tæt kamp på udebane mod forstærkede Middelfart, men spændingen om resultatet udeblev altså grundet et godt spillende Jammerbugt FC hold, som mest af alt var særdeles effektive foran mål, hviklet fik afgørende betydning for kampens udfald.

- Vi får skabt tilpas mange chancer, nok til, at vi med den stærke offensiv vi har, skal score. Vores offensiv er blandt rækkens absolut bedste og det beviser de idag. Det startede allerede til træning i torsdags, hvor nogle af de ting vi har arbejdet med det sidste års tid, virkelig begyndte at vise sig. Vores opvarmning til kampen fortsatte i samme gode spor, og da kampen gik igang ramte vi dem virkelig hårdt. Vi var frem for alt hamrendes effektive, og derfor er det også fortjent vi som minimum fører ved pausen. At det så er med seks mål, er jo bare ganske godt, beretter en særdeles tilfreds cheftræner Bo Zinck, som efter en helt forrygende 1. halvleg fik mulighed for lige at få luften igen i de sidste 45 minutter.

- I 2. halvleg flader det lidt ud og kampen falder generelt i tempo og intensitet. Det gode her er at vi holder nullet og i det hele taget var det bare godt over hele linjen idag. Vi har en god trup, hvor der virkelig er noget at vælge imellem. Det giver os nogle gode muligheder, forklarede Bo Zinck, inden han og resten af divisionsholdet  kunne gå på en velfortjent weekend.

- Det var glimrende idag. En flot sejr og vi har nu fået tanket en masse selvtillid.

Alt dette skal nu tages med videre til næste opgave, som hedder Kolding IF på hjemmebane lørdag d. 23. august kl. 15.00.

Middelfart - Jammerbugt FC: 0-6 (0-6)
04' 0-1 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
14' 0-2 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
30' 0-3 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
37' 0-4 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
43' 0-5 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
45' 0-6 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC