Facebook

Jammerbugt FC klar til premierekamp

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
04-08-2017

Af Thomas Jansen

I modsætning til vinterpausen, så har det været en kort forberedelsesperiode sommeren har budt på for tilbagevendte Bo Zinck og Jammerbugt FC.

Det er dog blevet til tre træningskampe og en overlevelsestur i det intense forberedelsesprogram. Senest blev Jammerbugt FC spillerne testet i den sidste træningskamp, hvor Nørresundby FB blev besejret 1-0. Et resultatet og indsats Jammerbugt FC cheftræner var tilfreds med mod en modstander, der havde mange lighedspunkter med det hold Jammerbugt FC krydser klinger med i premieren på udebane søndag middag.

Der var mod Nørresundby FB chancer til flere mål, men selvom det kun blev til det ene, så var det alt i alt en ganske fornuftig afslutning på forberedelserne.

- Det har været et hårdt og intenst program, som har budt på masser af udfordringer. Derfor var det også nogle trætte og pressede spillere, der skulle præstere i sidste test. Men det er også vigtigt, at de lærer det, og jeg var tilfreds med det jeg så, siger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck ved en af de sidste træninger, inden det går løs mod IF Lyseng i premieren.

- Vi holdt nullet og vandt, og vi gjorde det mod et hold, som på mange parametre minder om det vi forventer at møde i første runde mod Lyseng. De er hårdarbejdende, kompakte og har en stærk defensiv og så er de stærke på omstillinger, forklarer Bo Zinck, der føler sig forberedt og klar til at lægge godt fra land i turneringen.

- Det er vigtigt, at vi holder fast defensivt og ikke tillader omstillinger. Og så er det afgørende, at vi ikke kommer bagud. Vi vil angribe kampen og vi er klar. Selvfølgelig kunne vi da godt have ønsket os lidt mere tid til forberedelse, men sådan er det for alle. Generelt har det været et fint forløb med nogle gode træningskampe. Der er stadig masser at arbejde med, men vi har bestemt et fint udgangspunkt og nu skal vi bare i gang, så bliver vi meget klogere på, hvor vi står. Jeg er fortrøstningsfuld og vi glæder os alle sammen til første fløjt, forsikrer cheftræneren.

Første fløjt lyder søndag kl. 13.00 få kilometer syd for Aarhus, hvor Lyseng Idrætspark danner rammer om Jammerbugt FC’s første kamp i denne sæson.

IF Lyseng er oprykkere og debutanter i 2. Division. De har i forberedelserne lidt nederlag til Aarhus Fremad og VSK Aarhus, inden det blev til en 5-1 sejr over Odder i den sidste test.

Nu gælder det point og mon ikke begge mandskaber er fuldt ud tændte og klar til at give den alt, når det om få dage får løs igen i 2. Division.