Facebook

Jammerbugt FC led nederlag efter vild afslutning

Jan.jpg
Der skuffelse under den blå trøje efter slutfløjtet.
24-09-2017

Af Thomas Jansen

Det blev lige så jævnbyrdigt som forudset, da Jammerbug FC lørdag eftermiddag spillede ude mod FC Sydvest i ottende spillerunde.

Hvad ingen kunne have forudset var den afslutning, som kampen fik – og som afgjorde det hele til de sønderjyske værters fordel.

Størstedelen af kampen var en åben affære og spillet bølgede frem og tilbage. Begge hold havde sine perioder og i første halvleg var det Sydvest, som sad mest på bolden, mens Jammerbugt FC var farlige på flere omstillinger. Efter pausen var det samme forløb, blot med modsat fortegn.

Ingen af holdende formåede dog at finde vej til netmaskerne og da uret rundede de 90 minutter lignede det 0-0 og dermed uafgjort. Pointdeling havde nok heller ikke været helt ved siden af i denne dyst, men da kampen bevægede sig ind i overtiden, eksploderede det hele pludseligt.

Et hjørnespark til FC Sydvest blev sendt direkte i mål til en 1-0 føring. Sekunder senere svarede Jammerbugt FC igen efter et langt indkast, der sendte bolden til Viktor Ahlmann, som sørgede for at bringe balance i regnskabet igen. Det sluttede dog ikke her. Ikke mange sekunder fik lov at gå, før bolden igen lå i nettet – og denne gang var det afgørelsen. En løs bold hoppede for fødderne af en Sydvest spiller, som mildt sagt bragede bolden op i det ene målhjørne. En vanvittig scoring i en vanvittig afslutning.

Jammerbugt FC havde pludselig tabt opgøret 2-1 og stod nu tomhændet tilbage.

- Vi er skuffede, meget skuffede. Jeg synes uafgjort havde været en fair udgang på kampen, men vi må acceptere, at sådan endte det ikke. Det var en vanvittig afslutning på kampen, som ikke burde kunne ske. Vi begår fejl, der koster os og det kan vi naturligvis ikke være tilfredse med. Men set over hele forløbet har begge hold sine perioder og derfor er vi også skuffede over, at vi ikke fik noget med herfra. Vi har nu noget, vi skal arbejde med og rette til, inden det gælder Ringkøbing i næste runde. Vi må bare op på hesten igen og arbejde videre. Længere er den ikke, siger Bo Zinck.

Jammerbugt FC indtager trods nederlaget fortsat førstepladsen, men har nu kun fire point ned til femtepladsen, som ikke giver plads i oprykningsspillet. Der bliver med andre noget at spille for i kommende weekend, hvor det som sagt gælder Ringkøbing IF, der pt. indtager en tredjeplads i tabellen. 

FC Sydvest - Jammerbugt FC: 2-1 (0-0)
90' 1-0 Rene Hansen, FC Sydvest
90' 1-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
90' 2-1 Morten Hansen, FC Sydvest

JFC: Thomas Nielsen - Jan Rasmussen (Kasper Skov), Søren Astrup, Søren V. Pedersen, Ruben Winther, Mads Larsen - Christian Rye (Anders R. Jensen), Zander Hyltoft, Michael Stokbro - Nicklas Sørensen (Alexander Tved Hansen), Viktor Ahlmann.