Facebook

Jammerbugt FC led sæsonens første nederlag

019.jpg
06-09-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillerne måtte lørdag eftermiddag gå tomhændet og slukørede fra banen for første gang i denne sæson.

Det blev nemlig til et nederlag på 3-1 til Varde IF, som gæstede Sparekassen Vendsyssel Arena. Der var ellers lagt op til fest og glade dage med Jetsmark IF’s 40 års jubilæum som kulisse. Hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel havde tilmed sørget for fri entre samt gratis øl og slush ice, så den gode stemning spredte sig hurtigt på lægterne blandt de over 500 tilskuere fra kampens start.

Her begyndte det da også lovende, da Nickolaj Thomsen i kampens første minut var tæt på at komme fri foran mål, men den tidlige scoring udeblev – i hvert fald for Jammerbugt FC. For få minutter senere var den gal i den anden ende. Her bragte gæsterne sig foran 1-0. Fra en spids vinkel overraskede Varde IF målskytten Mikkel Møller i Jammerbugt målet.

Efter scoringen fortsatte en chancefattig periode og så pludselig, efter små tyve minutter, var den gal igen. Kort forinden havde Jammerbugt FC haft et ganske udmærket langskud, som testede Varde keeperens evner, men det var i stedet gæsterne som øgede føringen. 2-0, men det stoppede ikke der. Igen havde Jammerbugt FC en god chance på et nærgående frispark, men inden der var spillet 25 minutter stod 3-0 til det effektive Varde mandskab. Et passivt Jammerbugt FC forsvar så til da bolden blev headet over målstregen og for tredje gang måtte pilles ud af nettet. De blåblusede var dog delvist undskyldt, idet bolden forinden havde været et godt stykke ude over baglinjen uden det dog blev bemærket af dommerteamet.

Det ændrede ikke på den kendsgerning af Jammerbugt FC måtte gå til pause bagude med overraskende 3-0.

Efter pausen fik Jammerbugt FC lagt en smule mere pres på Vardes mål. Den blå bølge søgte målet der kunne åbne kampen lidt på ny. Men de helt åbne chancer præsenterede sig  kun i få tilfælde og først efter en times spil kom den tiltrængte reducering. Sead Gavranovic fik puttet bolden ind til 3-1, men efterfølgende kom det hårde pres for sent og desværre kom Jammerbugt FC aldrig rigtig i nærheden af point efter de første fatale 25 minutter af kampen. Gæsterne havde udnyttet de chancer de fik og blev belønnet med de tre point.

Resultatet sendte Varde op på en tredjeplads, mens Jammerbugt FC trods nederlaget fortsat er nummer et i 2. Division vest. Nu gælder det for Jammerbugt FC om at rejse sig i den vanskelige udekamp mod lokalrivalerne fra Thisted FC som venter næste weekend.

Jammerbugt FC - Varde IF: 1-3 (0-3)
04' 0-1 Kasper Køhlert, Varde IF
21' 0-2 Emil Rindom Hansen, Varde IF
24' 0-3 Kristoffer Sørensen, Varde IF
60' 1-3 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC


Sparekasse maskotten "Spiren" og Henrik Bach Winther fra Sparekassen Vendsyssel, overrækker i anledning af jubilæet en check på kr. 10.000,- til Jetsmark IF formand, Finn Larsen.