Facebook

Jammerbugt FC lejer Nikolaj Lyngø i AaB

Nikolaj_Lyngoe_og_Bo_Zinck_web.jpg
03-08-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har styrket divisionstruppen endnu engang. Denne gang med den 20-årige forsvarsspiller, Nikolaj Lyngø, der er lejet for resten af året i AaB’s Superligatrup.

Det er en forstærkning, der bringer glæde i Jammerbugt lejren, ligesom det præsenterer en god mulighed for den unge Nikolaj Lyngø for at få noget mere førsteholdsfodbold i benene. Han skal bl.a. være med til at lukke hullet efter Zander Hyltoft, der er fraværende størstedelen af efterårssæsonen grundet et skoleophold i USA.

- Nikolaj er en stor og stærk stopper, som også har en rigtig god omgang med bolden. Han er en dygtig fodboldspiller, der også kan begå sig på midtbanen, og set i lyset af at vi må undvære Zander i en længere periode, giver dette nogle muligheder for os. Derudover er det klart, at når vi får muligheden for at forstærke os med en spiller fra en Superliga trup, så er det selvfølgelig interessant. Det er klart, at for Nikolaj handler det her også om at få noget spilletid, og jeg håber vi kan hjælpe Nikolaj et skridt videre i sin udvikling, ligesom jeg selvfølgelig håber Nikolaj kan bidrage til at hæve vores niveau. Jeg glæder mig meget til at få Nikolaj ombord, fortæller Bo Zinck alt imens Nikolaj vises rundt på sit nye træningsanlæg. Et anlæg der dog ikke er ukendt for AaB spilleren, der i ungdomsårene spillede flere år i klubben, inden fodbolden førte ham til Aalborg og AaB’s talenthold.

- Det har været vigtigt for beslutningen, at det her er noget Nikolaj virkelig vil. Han har været her før og har hjerte for klubben. Det betyder meget, og så synes jeg også aftalen er et godt eksempel på det styrkede samarbejde omkring talentudviklingen, vi har klubberne imellem. Vi er glade for AaB har givet os denne mulighed og glæder os over samarbejdet, understreger Bo Zinck.

Nikolaj Lyngø slutter sig til sine nye holdkammerater i forbindelse med sidste træning forud for sæsonpremieren denne weekend, og han er klar til at klø på i den blå trøje.

- Nu har jeg været senior i et års tid og i forhold til min karriere og udvikling er tiden inde til at få noget mere spilletid. Man udvikler sig selvfølgelig meget gennem træning, men det kan bare ikke sammenlignes med at spille førsteholdskampe, og det håber jeg at komme til her i Jammerbugt FC, forklarer den unge ambitiøse fodboldspiller, der hilser på mange velkendte ansigter mens træningstøj og andet udstyr udleveres.

- Jeg kender klubben og flere spillere i truppen, så på mange måder var Jammerbugt FC et godt valg for mig, tilføjer Nikolaj og hilser med endnu et smil og et nik, da en spiller går forbi.

- Personligt er mit mål at spille så meget som muligt. Om det er hver gang ved jeg ikke, men det er det, jeg vil arbejde efter. Nu er det hele stadig meget nyt for mig, men skal jeg tale på holdets vegne, så har jeg en stærk forventning om, at vi skal i oprykningsspillet igen, og måske også med et endnu bedre udgangspunkt end i sidste sæson. Det ser jeg frem til at prøve kræfter med og jeg glæder mig til at komme i gang, slutter Nikolaj Lyngø, der ikke skal vente længe. Sæsonpremieren venter nemlig lige om hjørnet. Lørdag går turen til Brabrand, hvor første fløjt lyder for Jammerbugt FC og Nikolaj Lyngø.