Facebook

Jammerbugt FC lejer Robert Kakeeto i AaB

Troeje_web.jpg
31-08-2018

Af Thomas Jansen

Endnu en AaB’er er på plads i Jammerbugt FC’s divisionstrup. Tidligere er forsvarsspilleren, Nikolaj Lyngø, hentet ind på en lejeaftale, og nu får han selskab af midtbanespilleren, Robert Kakeeto, der ligeledes skal spille året ud i Jammerbugt FC på en lejeaftale.

Robert Kakeeto bliver således den sidste forstærkning til Jammerbugt FC truppen, der udover en række øvrige vigtige forstærkninger tilmed har fasthold stort set alle spillere fra sidste sæson.

- Vi har en rigtig god trup, og Robert Kakeeto er en fantastisk signing for os. At det har kunne lade sig gøre, vidner om det gode samarbejde, vi har sammen med AaB, siger en glad og tilfreds Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som mener Kakeeto kan bidrage til at give truppen endnu et kvalitetsløft ved både træning og kamp.

- Robert er en kvalitetsspiller og er en markant forstærkning fra dag et. Han bliver en del af et stærkt midtbane team. Robert Kakeeto spillede en god portion Superliga kampe i sidste sæson, og skal tilbage til AaB efter opholdet hos os. Det fortæller, at det er en stærk signing, det her er, og jeg er virkelig glad og stolt over, at vi er lykkedes med det. Det har også krævet en indsats, men det viser hvor meget, vi har flyttet os som klub. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Robert Kakeeto, understreger Bo Zinck, som dog ikke forventer den nyeste forstærkning kommer i kamp allerede lørdag, hvor Skive IK gæster Sparekassen Vendsyssel Arena til et topopgør.

Robert Kakeeto er noteret for 16 kampe i AaB trøjen og har også repræsenteret sit hjemland, Uganda, med to A-landskampe.