Facebook

Jammerbugt FC møder Vejle Boldklub i pokalturneringen

01332895f181cea6e042af654b1fa1f8.jpg
11-08-2017

Af Thomas Jansen

Det blev Vejle Boldklub, som fredag eftermiddag blev trukket op af bowlen sammen med Jammerbugt FC, da DBU trak lod forud for 2. runde af den danske pokalturnering.

Mødet med den traditionsrige 1. divisionsklub udgør en god sportslig udfordring for Jammerbugt FC mandskabet, som ser frem til dysten sidst på måneden.

- Jeg synes, det er en fin lodtrækning for os. Vejle er en traditionsrig klub og er tophold i NordicBet Ligaen. De er i begyndelsen af et nyt og spændende projekt, hvor bl.a. sportschef Jacob Krüger, som vi kender her i det nordjyske, er en central del af opbygningen. Så det er på mange måder et spændende møde for os. Det er et nyt og interessant bekendtskab og det bliver en god udfordring for os. Det er helt sikkert en kamp vi kommer til at lære noget af. Men vi går selvfølgelig ud for at vinde, det er klart. Pokalkampe har deres eget liv, så vi spiller vores chance og glæder os til kampen, udtaler Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck i kølvandet på fredagens lodtrækning.

Kampene i 2. runde skal spilles fra tirsdag 29. august til torsdag 31. august – endeligt kamptidspunkt er endnu ikke fastlagt.