Facebook

Jammerbugt FC og cheftræner fortsætter samarbejdet

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
10-11-2014

Af Thomas Jansen

Fodboldåret lakker så småt mod enden, men et nyt venter forude, og for Jammerbugt FC’s divisionsmandskab bliver det fortsat med Bo Zinck ved roret.

Klubben og cheftræneren er således i indeværende efterår blevet enige om at fortsætte samarbejdet, hvilket glæder begge parter.

- Vi er meget glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Bo. På det sportslige plan er der mange spændende og positive ting i gang, og dem er Bo en vigtig del af. Så vi ser frem til at fortsætte den sportslige udvikling sammen i det nye år, forklarer Jammerbugt FC bestyrelsesformand, Jesper Rom Knudsen.

Cheftræneren selv var da heller ikke i tvivl om han havde lyst til at fortsætte da tiden kom til at tage stilling til dette.

- Det tog ikke lang tid at overveje. Jeg er glad for at fortsætte. Det her er et langsigtet projekt og det er dejligt at være en del af. Vi har et godt internt samarbejde og det ser jeg frem til at fortsætte, lyder det fra Bo Zinck, som efter et år med mange udfordringer er meget bevidst om at det hårde arbejde ikke er overstået.

- Det er et langt sejt træk at etablere og bevare et bæredygtigt elitefodboldprojekt i vores lille område. Derfor sætter jeg også en stor ære i at være træner i en klub med vel nok det mindste opland blandt alle de øvrige klubber vi kan sammenligne os med. Det er Davids kamp mod Goliat, og det er skønt at blive ved at bevise, at vi kan være med på dette niveau.

En af forudsætningerne for at dette kan lykkes er naturligvis, at der kan samles og fastholdes en spillertrup på rette niveau og med rette indstilling. På dette punkt er cheftræneren også godt tilfreds.

- Vi har en god trup med nogle gode drenge. Det er en god blanding af erfarne spillere og spillere som udvikler sig meget. Vi har flere unge talenter på vej, så det er rigtig spændende, fortæller Zinck og fremhæver en af målsætningerne, som er med til at tegne klubbens identitet.

- Vi har sæson efter sæson vist at vi kan udvikle de unge spillere, og hver gang vi kan sende en spillere videre op i rækkerne til et fuldt ud professionelt miljø, kan vi være stolte.

Det er imidlertid ikke kun spillerne som udvikler sig. Bo Zinck selv lærer også i sin stadig unge trænerkarriere, og derfor har han også fortsat mod på meget mere.

- Det er en fornøjelse af komme til træning hver dag. Jeg udvikler mig også og får mere erfaring kamp for kamp. Nu glæder jeg mig til en ny udfordring i det kommende år, hvor den nye divisionsstruktur bliver spændende. Forhåbentlig bliver vi en del af den nu og på lang sigt. I så fald er vi blandt de bedste 48 fodboldhold i Danmark, og det må vi gerne være stolte af. Det er resultat af det hårde arbejde vi alle yder dagligt i vores lille klub, minder cheftræneren om med tanke på alle involverede i klubben inden han slutteligt sender en kærlig tanke til dem, som også har en stor del af æren for det kan lade sig gøre.

- Jeg vil i denne sammenhæng gerne have lov at fremhæve dem derhjemme. Uden den store forståelse fra familien kunne det ikke lade sig gøre. Det er mange timer hver uge væk fra familien og de fortjener en stor tak. 

Bo Zinck sender sit mandskab i kamp for sidste gang i år i kommende weekend, hvor det gælder Odder på udebane lørdag.