Facebook

Jammerbugt FC og Vejgaard B delte i nulløsning

JFC_VB.jpg
04-03-2017

Af Thomas Jansen

Fredag aften krydsede Jammerbugt FC og divisionskollegaerne Vejgaard B klinger i bestræbelserne på at tage formen et skridt videre.

Det blev en kamp, der gav masser af kilometer i benene, men ingen mål og heller ikke mange store chancer.

Jammerbugt FC sad mest på bolden og fik bygget udmærket op, men gik så i stå, når spillet bevægede sig en i den afgørende fase omkring Vejgaards felt. Den sidste afgørende bold eller dribling lykkedes ikke og så løb det ud i sandet, inden det voksede sig til en reel målchance.

Faktisk var det gæsterne som med sporadiske angreb skabte de største chancer. Heldigvis viste Jammerbugt keeperen stor klasse og hev nogle flotte redninger frem undervejs.

Anden halvleg lignede den første til forveksling. Der blev arbejdet meget med bolden, men chancerne udeblev. Der kom dog et par stykker efter pausen og i kampens sidste minutter kom den helt store chance i form af et straffespark til Jammerbugt FC.

Viktor Ahlmann, som har været ganske sikker fra pletten i forberedelserne, tog sig af det, men bolden prellede af på overliggeren. Der skulle bare ikke bolde i nettet denne aften.

Det endte således med 0-0 i en lige og god test, hvor Jammerbugt FC satte sig mest på bolden, men hvor Vejgaard B skabte de største chancer.

Nu venter Hobro IK i næste træningskamp, inden der er generalprøve mod Thisted FC forud for premieren.