Facebook

Jammerbugt FC og Vendsyssel FF mødes i Vrå

Spilletroeje-closeup.jpg
29-02-2016

Af Thomas Jansen

Så er det på den igen. Lørdag blev Fram Larvik sendt hjem til Norge med et 1-4 nederlag og allerede nu tirsdag gælder det endnu en træningskamp.

Denne gang er modstanderen ikke ligefrem langvejsfra. Nej, det er nemlig velkendte Vendsyssel FF som er på programmet. En modstander, som på papiret, må siges at udgøre forberedelsernes største test indtil videre. Dette betyder dog ikke at den kun står på defensivt fokus hos Jammerbugt FC. Der skal også angribes.

- Det er et stærkt hold vi skal møde. Vendsyssel har en bred trup, så selvom de måske hviler et par spillere, så kommer vi formentlig under pres i kampen. Men det er vigtigt, at vi tør spille trods det pres og derfor handler kampen for os både om defensivt arbejde og offensive spilmønstre, forklarer Frode Langagergaard fra Jammerbugt FC lejren og cheftræneren har ikke til hensigt at holde igen.

- Vi ved det bliver rigtig svært, men vi arbejder meget på at fasttømre en stærk vindermentalitet på holdet og derfor vil vi give den alt for ikke at tabe, holde nullet og spille noget god fodbold. Forhåbentlig rækker det til endnu en sejr, selvom resultatet selvfølgelig ikke er det altoverskyggende succeskriterie på dette stadie, understreger Langagergaard, som sender sine tropper i kamp allerede tirsdag eftermiddag kl. 16.30. Kampen spilles på Vrå Idrætscenter.