Facebook

Jammerbugt FC risikerer at miste sin hjemmebane!

SparV-arena.jpg
01-04-2015

Af Thomas Jansen

Forårssæsonen er kun lige skudt i gang, og trods den gode sæsonstart, kan Jammerbugt FC allerede være i problemer. Det siger rygterne i hvert fald.

Det er den gode hjemmebanestatistik, som nu meget overraskende truer fodbolden på Sparekassen Vendsyssel Arena. Kun to turneringshjemmekampe har Jammerbugt FC tabt i hele 2014, og nu forlyder det, at det netop var den gode sæsonstart i 2015, 4-1 hjemmesejren over Thisted FC, som var dråben der fik bægeret til at flyde over. Kilder tæt på klubben melder således, at flere klubber i 2. division vest, føler sig sat markant tilbage og ikke længere ønsker at spille i den blå bølges hule.

Kun Varde IF og Skovbakken IK meldes, ifølge rygterne, uforstående og ser intet problem i fortsat at afvikle kampe på Sparekassen Vendsyssel Arena, og det håber man i Jammerbugt FC lejren er nok til at afværge stormen – selvom minderne ikke er gode fra lige netop disse to besøg.

- Vi er da selvfølgelig lidt overrasket over at høre denne nyhed, og hvis rygtet taler sandt, så vil det selvfølgelig være ærgerligt for os. Men vi tror nu ikke det vil betyde så meget for pointhøsten. Vi spiller nemlig for at vinde uanset hvor vi går på banen, lyder det fra et forstående og fattet Jammerbugt FC trænerteam.

Fra stadionpersonalet er man også kede af situationen, men maner dog til besindighed.

- Uanset hvad der sker, så lover vi at tænde op i grillen hver anden lørdag, så længe sæsonen kører, lyder det i samlet flok fra de tre trofaste grillmestre.

Hvis der er hold i rygtet, forlyder det, at der træffes en afgørelse allerede i dag, onsdag d. 1. april, og der ved vi jo at alt kan ske.

Fra Jammerbugt FC lejren meddeler man, at hvis ikke man hører mere om sagen efter i dag, så kan man betragte den som afsluttet og så kan man roligt møde op på stadion 2. påskedag, hvor FC Sydvest, hvis alt går vel, kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena.