Facebook

Jammerbugt FC sejrede over Thisted FC

DSC_0055.JPG
Jammerbugt FC - Thisted FC: Trængsel i feltet og under halvtaget.
12-04-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom bedst ud af lørdagens lokalopgør mod gæsterne fra Thisted FC, der blev sendt hjem med et 0-2 nederlag.

Det blev en både kold og våd omgang på Sparekassen Vendsyssel Arena, da Jammerbugt FC tog imod lokalrivalerne fra Thisted FC, og der var da også trængsel omkring grillen, hvor der var kamp om at få glæde af overskudsvarmen, der steg op mellem de sprøde grillmedistere.

Der kom nemlig desværre ikke noget at varme sig på inde på grønsværen i de første 45 minutter. Her blev der, ganske som ventet, kæmpet en lige kamp. Måske derfor var der også langt mellem chancerne. Dog kunne Jammerbugt FC have bragt sig i front i første halvleg. Det lykkedes ikke og så måtte de to hold gå til pausete med 0-0 på måltavlen.

Billedet fortsatte i anden halvleg, hvor vejret bestemt ikke var i bedring. Derfor var der også fortsat brug for noget at lune sig på, og det kom i de sidste 45 minutter – i hvert fald for hjemmeholdet.

Kampen lignede efterhånden en uafgjort 0-0’er, men med 10 minutter tilbage på stadionuret, fik Jammerbugt FC tilkæmpet sig et straffespark. Det satte Jammerbugt FC’s angriber Sonny Jakobsen sikkert i nettet til en 1-0 hjemmeføring. Så var der i hvert fald én der havde fået varmen, men han var til gengæld også brandvarm, for kun få minutter senere var Sonny på pletten igen. Denne gang ikke straffesparkpletten.

Jammerbugt FC's 9'er fik en friløber mod mål og denne blev afsluttet med at lægge læderet i nettet til 2-0, og så var det lokalbrag afgjort.

Med sejren rykker Jammerbugt FC op på siden af Thisted FC, som også har 29 point i hus efter turneringens nu 18 afviklede spillerunder.

En rigtig god sejr for Jammerbugt FC på en ellers iskold eftermiddag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Nu venter der en udekamp mod Aarhus Fremad d. 17. april, mens der er hjemmekamp igen allerede d. 21. april, hvor Næsby gæster Jammerbugten.

Du kan læse flere reaktioner fra lokalopgøret mod Thisted FC her på jammerbugtfc.dk i de kommende dage.

Jammerbugt FC – Thisted FC: 2-0 (0-0)

81’ 1-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC (straffespark)
83’ 2-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC