Facebook

Jammerbugt FC sejrede sikkert i sæsonpremieren

Malthe_i_aktion_mod_FC_Sydvest.jpg
Malthe Nygaard i aktion i sejren over FC Sydvest.
05-08-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom godt fra start i den nye sæson, da det lørdag blev til en velfortjent 3-1 sejr hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Gæsterne fra FC Sydvest i Sønderjylland var ellers et af 2. divisions mest formstærke hold i foråret, men i denne sæsonpremiere var det den blå bølge som var i kontrol.

Allerede inden det første kvarter var rundet i sommervarmen, stod det 2-0 til de blåblusede. Først var det efter 12 minutter debutant Martin Pedersen, som sikkert sendte et straffespark op et det ene målhjørne. Et straffespark begået mod en anden debutant i form af Sead Gavranovic. To minutter senere var anfører Nickolaj Thomsen på pletten, da han headede et godt indlæg ind til en tidlig 2-0 føring.

Jammerbugt FC fortsatte med at skabe chancer, men trods flere nærgående forsøg blev det ikke til en yderligere udbygning af 2-måls føringen inden pausen. Heller ikke gæsterne fra Sønderjylland fik scoret, og i det hele holdte Jammerbugt FC, som sad på spillet, FC Sydvest fra de store chancer.

Efter pausen startede Jammerbugt FC som de startede første halvleg, nemlig med mål. Igen var det Nickolaj Thomsen, som kunne sende sit andet og hjemmeholdets tredje mål i kassen syv minutter inde i 2. halvleg. Jammerbugt FC’s nr. 22 fik igen panden på bolden, denne gang en lang en af slagsen, som angriberen kom først til mellem forsvar og målmand. 3-0 og Jammerbugt FC var i fuld kontrol.

FC Sydvest kom dog bedre med i 2. halvleg og fik efter 83 minutter sendt et reduceringsmål i nettet efter noget tilfældigt klumpspil i feltet. Jammerbugt FC sejren kom, trods scoringen, aldrig i fare og de blåblusede divisionsdrenge kunne glæde sig over en velfortjent 3-1 sejr i sæsonpremieren.

En god start på sæsonen, som også tilfredsstilte Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck.

- Jeg er helt sikkert tilfreds. Vores første mål var at få en sejr og det fik vi. Dernæst var et af vores mål, at skabe flere chancer, og i 1. halvleg har vi chancer nok til at lukke kampen. Så det mål blev også opfyldt. Samtidig lykkedes det også at holde FC Sydvest fra chancer, hvilket ligeledes var tilfredsstillende. Det eneste minus er, at vi ikke holder nullet samt at vi ikke udnytter flere af vores chancer, fortæller Zinck, som især glæder sig over de første 45 minutter.

- Spillemæssigt var det rigtig positivt især i 1. halvleg, hvor vi også står godt defensivt. At vi præsterer sådan allerede nu lover godt, og giver noget at bygge videre på. Dog afgiver vi lidt af spillet i 2. halvleg, hvor vi ikke holder godt nok i bolden, men derimod bliver farlige på vores omstillinger. Alt i alt en god start, hvor mange spillere gør det godt, også de nye, slutter cheftræneren, som skal forsøge at gentage succesen på udebane mod Næsby som venter i næste runde. En kamp som afvikles lørdag d. 10. august kl. 15.00.

Jammerbugt FC - FC Sydvest: 3-1 (2-0)

12' 1-0 Martin Pedersen
14' 2-0 Nickolaj Thomsen
52' 3-0 Nickolaj Thomsen
83' 3-1 Jacob Stolberg

Tilskuertal: 267