Facebook

Jammerbugt FC sejrede sikkert over nordmænd

009.JPG
27-02-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC  fik lørdag endnu 90 minutter i benene og endnu en sejr i bagagen på den lange vej mod sæsonstart.

Det var norske Fram Larvik som besøgte Jammerbugten til en træningskamp og her viste den blå bølge størst styrke, da det blev til en 4-1 sejr. Dermed kom der som ønsket også bedre gang i offensiven hos Jammerbugt FC, hvor fokus i de tidlige kampe primært har været på de defensive pligter.

I en kamp, hvor Jammerbugt FC dominerede de fleste minutter, scorede Christoffer Hansen to gange, mens Oliver Helledie og Nicklas Sørensen begge nettede en enkelt gang hver.

- Endnu en kamp, og en ganske fornuftig en af slagsen. Vi fik givet spilletid til nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget endnu og jeg synes i det hele taget, at tingene så fornuftige ud, evaluerede Frode Langagergaard lørdag middag. Han var især tilfreds med de offensive takter.

- Vi dominerer kampen, men mister lidt koncentrationen i løbet af 1. halvleg. Vi får dog fat igen og kan gå til pausen med en 1-0 føring. Herfra synes jeg vi har godt styr på det. Det er ærgerligt vi ikke holder nullet i dag, men til gengæld får vi sat vores offensiv godt op og kunne have scoret flere end fire i dag, forklarer cheftræneren med henvisning til gode forsøg mod mål fra blandt andre Victor Ahlmann, Kasper Sørensen og Buffi, hvoraf sidstnævnte dog formåede at putte bolden i mål ved to situationer.

Trods den komfortable sejr, så udgjorde norske Fram Larvik, fra toppen af den tredje bedste række i Norge, god modstand lørdag formiddag.

- Jeg synes det var en rigtig fin kamp og en god modstander, så det var dejligt at se vi fik tingene til at lykkes i dag, slutter Langagergaard, som allerede har en kamp igen tirsdag. Denne gang gælder det mere velkendte Vendsyssel FF.  Spilletid og sted er endnu ikke endeligt fastlagt...