Facebook

Jammerbugt FC sikkert videre i pokalen efter sejr i Aarhus

MaxM_web.jpg
08-08-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tog meget mere end en billet til næste runde af pokalturneringen med hjem fra den sikre sejr over VSK Århus tirsdag aften.

Det var naturligvis at sikre videre avancement, der stod øverst på to-do-listen hos Jammerbugt FC mandskabet og det lykkedes  på fornem vis. Men dertil fik cheftræner Bo Zinck også en række vigtige svar om sin trups styrke de første par skridt inde i sæsonen.

Jammerbugt FC havde nemlig hele otte ændringer i startopstillingen i forhold til sæsonpremieren i 2. division to dage forinden. Det betød både truppens bredde og kvalitet skulle stå sin prøve, og den bestod med bravur.

Jammerbugt FC satte sig således hurtigt på spillet og kontrollerede begivenhederne alt i mens den ene store chance efter den anden blev produceret. Tre gange i løbet af de 90 minutter lykkedes det at omsætte chancerne til mål og det sikrede de blåblusede en sikker 3-0 sejr over Aarhus mandskabet.

Sejren blev grundlagt på en række gode præstationer, ja faktisk hele holdet rundt. Dog gjorde den meget unge debutant, Max Møller fra egne række, særligt god figur med to oplæg og en scoring. Først lagde Max Møller op til Viktor Ahlmann, inden han selv sendte kuglen i nettet, for til sidst at spille Morten U. Thomsen fri til den tredje og sidste scoring i pokalsejren.

- Det var en svær lodtrækning for os, men vi leverede en virkelig god indsats og skulle have scoret endnu flere mål. Det glæder mig, at hele truppen kom i spil og at jeg nu kan konstatere, at udfordringen nu er at der kun kan vælges 11 til start. Der bliver stor kamp om pladserne denne sæson, og det er bestemt kun godt, forklarede cheftræner, Bo Zinck, efter kampen. En kamp, der forsikrede at han kan regne med alle mand i en lang sæson. 

- Vi spiller en god kamp, skaber meget og er i det hele taget i kontrol. Der er stor ros til alle mand og et ekstra skulderklap til Max, som var kampafgørende i dag. Jeg er meget glad og meget positiv. Det var godt at komme videre til næste runde og det var godt at få så klart et svar i forhold til vores trup i sin helhed, lød det fra Zinck, inden opmærksomheden straks vendes mod endnu et opgør med et Aarhus mandskab.

Lørdag gælder det nemlig 2. division igen, når Aarhus Fremad kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena til sæsonens anden runde og den første på hjemmebane.

Hos Jammerbugt FC bød pokalkampen på tre debutanter i form af Max Møller, Javi Lopez og Mathias Johannesen, mens Nikolaj Lyngø, der fik enkelte minutter i sæsonpremieren, fik sin første kamp fra start i den blå trøje.

VSK Århus - Jammerbugt FC: 0-3 (0-2)
23' 0-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
28' 0-2 Max Møller, Jammerbugt FC
55' 0-3 Morten U. Thomsen, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup - Simon Jensen, Lasse Steffensen, Nikolaj Lyngø, Søren Astrup - Mathias Johannesen, Anders R. Jensen, Søren V. Pedersen (Christian Rye) - Max Møller (Michael Stokbro) - Viktor Ahlmann (Javi Lopez), Morten U. Thomsen.