Facebook

Jammerbugt FC sikkert videre i pokalturneringen

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
16-09-2014

Af Thomas Jansen

Tirsdag eftermiddag spillede Jammerbugt FC sig videre til 3. runde af den danske pokalturnering med en sikker 3-0 sejr på Ærø, hvor Marstal/Rise bød ind til pokalbold.

Der var ingen slinger i valsen hos de blåblusede, da de i pokalturneringens 2. runde fandt tilbage på vindersporet via mål fra Thomas Justesen, Søren Lynge og Patrick Ehlers. Det var førstnævnte som åbnede scoringerne med målet til 1-0, som kom efter et hjørnespark, hvor den høje midterforsvarer var gået med op. Føringen blev øget på mål af Søren Lynge, som stak fra Marstal/Rise forsvaret og på en friløber gjorde det til 2-0 inden han efterfølgende lagde op til det sidste og tredje mål, da han spillede Patrick Ehlers fri midt for mål, hvor Ehlers sendte bolden i mål til slutresultatet 3-0.

- Jeg er meget tilfreds. Det var et godt stykke arbejde, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter pokalsejren, hvor holdet havde kontrol fra start til slut.

- Vi var aggresive, løbevillige og sad meget på bolden. Vi pressede dem på både fysik og spil, og jeg synes spillerne leverede en glimrende indsats. Det var en fortjent sejr og vi er nu sikkert videre til næste runde, opsummerer en tilfreds chefttræner på den lange vej hjem fra Ærø.

Tilbage i Jammerbugten på begyndes forberedelserne til weekendens dyst, hvor det igen gælder tre point i 2. division vest når Kjellerup IF kommer på besøg lørdag d. 20. september kl. 15.00.