Facebook

Jammerbugt FC sikkert videre i pokalturneringen

007-3.JPG
Arkivfoto. Sonny Jakobsen spildte ikke tiden mod Hirtshals. Jammerbugt FC's frontmand spillede en enkelt halvleg og nettede to gange.
13-08-2014

Af Thomas Jansen

Med en komfortabel 3-0 sejr spillede Jammerbugt FC sig onsdag aften videre i den danske pokalturnering.

Det var Danmarksserieklubben Hirtshals Boldklub, som bød indenfor til pokalbold, og selvom værterne gjorde god figur var det Jammerbugt FC som sikrede sig videre deltagelse. På må af Nickolaj Thomsen og Sonny Jakobsen med to fuldtræffere, blev det til en sikker 3-0 sejr for et Jammerbugt FC hold, som havde flere spillere der fik en pause. Så alt i alt var der grund til tilfredshed efter kampen, hvor Mads Severinsen blev kåret til de blåblusedes pokalfighter.

- Det gik sådan set efter planen. Det er altid svært at imponere i disse kampe, men vi kom godt igennem kampen og leverer et fint stykke arbejde. Så jeg er godt tilfreds med en 3-0 sejr. Helt sikkert, fortalte Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som også havde rosende ord til dagens værter.

- Det var en god kamp, og Hirtshals var sat godt op til kampen og gjorde det godt ligesom der også var gode rammer om kampen. Så en god pokalaften synes jeg, og nu glæder vi os til at se hvem vi får i næste runde, sluttede Zinck, som nu skal skynde sig at vende blikket mod weekendens svære udekamp mod Middelfart lørdag d. 16. august kl. 14.00.

Hirtshal Boldklub - Jammerbugt FC: 0-3 (0-1)
0-1 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
0-2 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
0-3 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC