Facebook

Jammerbugt FC sikrer sig defensiv forstærkning

SoerenPedersenJFC.jpg
31-01-2017

Af Thomas Jansen  

Jammerbugt FC byder forud for forårssæsonen velkommen til Søren Vendelbo Pedersen, som kommer til fra divisionskollegaerne Thisted FC. 

Søren Vendelbo Pedersen, der er fra Fjerritslev, har lavet en toårig aftale med Jammerbugt FC, hvor han skal ind og styrke forsvaret efter Emil Haucke i vinterpausen har sat fodboldtilværelsen på stand by for at fokusere på sine nye roller som nyuddannet fysioterapeut og nybagt familiefar. 

- Søren er en vigtig forstærkning for os. Søren skal først og fremmest ind og stabilisere forsvaret med sit gode spil. Søren har en dejlig ro på bolden og så er han nærkampsstærk, kvaliteter der er utroligt vigtige i hans position. Samtidig er Søren, i form af sine kun 22 år, fortsat en ung spiller og derfor er noget af det, vi skal arbejde med, at Søren nu skal tage endnu mere ansvar end han har været vant til. Det er jeg sikker på Søren er klar til og på træningsbanen viser han en enorm dedikation og yder maksimum hver gang. Det bidrager også til, at træningsniveauet løftes. Så vi er meget glade for, at det er lykkes at få Søren til Jammerbugt FC, fortæller en tilfreds cheftræner, Lars Justesen, der følges om af Søren Vendelbo Pedersen, som ligeledes ser frem til det nye samarbejde.

- Jeg synes, at Jammerbugt er et godt valg for mig. Der er udsigt til spilletid i et spændende forår, hvor vi skal kæmpe om at forblive en divisionsklub, hvilket jeg tror fuldt og fast på vil lykkes. Jeg ser derfor gode muligheder for at udvikle mig som fodboldspiller i Jammerbugt FC, en klub som jeg har hørt mange gode ting om, og som jeg tror går en spændende fremtid i møde over de næste par sæsoner, forklarer Søren Vendelbo Pedersen om sit valg af Jammerbugt FC, hvor han er fokuseret på at tage ansvar og bidrage til en velfungerende defensiv base på holdet. 

- Jeg skal forsøge at styrke den defensive del af holdet og gå ind og tage noget ansvar. Vi er mange unge spillere på holdet, så vi må hjælpe hinanden, men samtidig tage ansvar individuelt. Det er en rolle både jeg og resten holdet skal påtage sig, lyder det fra den nye Jammerbugt FC forsvarsspiller, som har en stærk tro på et succesfuldt forår. 

- Forhåbentligt bliver foråret for vores vedkommende ikke alt for tæt, hvad nedrykningskampen angår. Men når vi nærmer os slutningen af foråret, skal vi være forberedte på, at der bliver kamp til stregen. Jeg tror dog på, at vi overlever, så det også hedder 2. division til efteråret 2017, slår Søren Vendelbo Pedersen fast, inden han står klar til at iklæde sig den blå Jammerbugt FC trøje dette forår.

Søren Vendelbo Pedersen har trænet med i opstartsfasen af forårets forberedelser og spillede således også med i årets første træningskamp, der endte 1-1 mod AaB’s reserver.