Facebook

Jammerbugt FC sikrer sig forårsforstærkning

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
Cheftræner Bo Zinck ser frem til at få Jimmy Brochmann i sin trup.
15-01-2014

Af Thomas Jansen

24 årige Jimmy Brochmann kan trække den blå Jammerbugt FC trøje over hovedet når forårssæsonen sparkes i gang sidste weekend i marts.

Jimmy Brochmann, der begår sig på flere offensive positioner samt den centrale midtbane, kommer fra 2. divisionskollegaerne Brabrand og tilslutter sig Jammerbugt FC’s divisionstrup på en aftale, der foreløbig gælder hele 2014.

- Jimmy er en teknisk dygtig spiller. En spiller, som passer godt ind i vores spilkoncept, og som tilmed har erfaring med divisionsniveau, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som glæder sig over sin nye mand, der blandt andet har været anfører i Brabrand.

Den seneste tid i Brabrand har dog været spoleret af skader, og derfor handler det først og fremmest om at få Jimmy Brochmann sikkert i gang med forårsforberedelserne.

- Jimmy har haft en længere skadespause, som han gerne skulle have lagt bag sig nu, men vi skal selvfølgelig passe lidt på ham her i starten. Vi glæder os til at få ham på holdet. Han er en dygtig spiller, slutter Zinck om sin nye spiller, der ligesom cheftræneren glæder sig til at komme i gang.

- Ud fra mit kendskab til Jammerbugt FC, så spilles der noget god fodbold heroppe. Jammerbugt FC’s spillestil har altid tiltalt mig og den passer godt til min egen stil. Så da jeg nu skal i gang med at læse i Aalborg, er jeg glad for denne mulighed tilbød sig. Vi er et godt match og jeg glæder mig, lyder det fra den nye Jammerbugt FC spiller, som kan få sin debut i den blå trøje, når Jammerbugt FC åbner forårssæsonen hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 29. marts mod netop Brabrand.