Facebook

Jammerbugt FC skriver kontrakt med Martin Thomsen

MartinThomsenPartnere.jpg
20-01-2017

Af Thomas Jansen

Det er med stor glæde, at Jammerbugt FC kan meddele, at klubben i dag har indgået en aftale med Superliga spilleren Martin Thomsen.

Martin Thomsen kommer til Jammerbugt FC fra Silkeborg IF og skal i det kommende forår styrke Jammerbugt FC både på banen, men også i trænerteamet, hvor Martin skal assistere cheftræner Lars Justesen.

Denne væsentlige forstærkning er kommet i land med hjælp fra lokale sponsorer, som har valgt at bakke ekstraordinært op om klubben. Både forstærkningen og den flotte opbakning skaber naturligvis glæde i Jammerbugt FC lejren.

- Martin Thomsen kommer til at blive en enorm forstærkning for vores hold. Martins erfaring fra Superligaen i Hobro og senest i Silkeborg IF bliver en stor gevinst for vores unge mandskab, men også Martins personlighed passer perfekt ind i og omkring klubben, udtaler Jammerbugt FC´s formand Bøje Lundtoft, som også glæder sig over, at denne markante forstærkning er blevet mulig på basis af ekstraordinær indsats fra lokale sponsorere.

- Denne gruppe af sponsorer har udvidet deres nuværende sponsorater med henblik på at sikre Martins ankomst. Det synes jeg er flot og det vidner om en stærk opbakning til klubben og om at vi her i vores lille område er klar til at stå sammen, når det gælder, fortæller Bøje Lundtoft med henvisning til at sikre klubbens mangeårige status som divisionsklub.

De lokale virksomheder, som har valgt at bakke ekstraordinært op om Jammerbugt FC er Pandrup Grafisk, Hallager Trading, AL-Sport & Fritid Pandrup samt Feriepartner Blokhus, der alle ligeledes glæder sig over denne positive forstærkning af Jammerbugt FC´s 2 divisionstrup forud for et særdeles vigtigt forår.

Den nye Jammerbugt FC profil og cheftræner Lars Justesen kender hinanden godt fra tidligere samarbejde i Hobro IK og begge parter ser nu frem til genforeningen. Læs flere kommentarer fra de to på jammerbugtfc.dk i den kommende uge.