Facebook

Jammerbugt FC skriver med to af klubbens egne

Anders_og_Simon_web.jpg
13-04-2018

Af Thomas Jansen

Anders R. Jensen og Simon Jensen er begge vokset op i først den grønne og siden den blå trøje. Begge har de spillet sig gennem ungdomsrækkerne i klubben og i dag er de blevet en fast del af Jammerbugt FC’s divisionstrup.

Efter en særligt god forårsstart og positiv personlig udvikling belønnes de to unge spillere nu med hver sin nye aftale med Jammerbugt FC.

- Begge er fra egen avl og har været en del af divisionstruppen gennem noget tid. De er kommet dertil, hvor de ved hver kamp er fast med i truppen. Det er virkelig glædeligt og giver os grund til at være stolte som klub. At vi kan udvikle spillere til dette niveau er stærkt og det er resultat af mange menneskers arbejde op gennem klubbens rækker, siger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som ser masser af udvikling nu og i fremtiden hos de to lokale spillere.

- Anders rykker sig meget lige nu. Han er en klog spiller, som bliver mere og mere duelstærk, mens Simon er en fleksibel og forudseende forsvarsspiller med et meget fornuftigt blik for spillet. Også Simon har flyttet sig markant her i foråret. Men de er begge unge, og er stadig meget villige til at lære. De vil kun blive endnu bedre, og så er de et par gode drenge udenfor banen også. At de har bidt sig fast her, sender gode signaler ned til de unge spillere i klubben, så dette er en rigtig god nyhed for os, fremhæver Zinck, der for år tilbage selv har haft de to spillere i ungdomsårene.

Hos Simon, der kan dække flere pladser i forsvarskæden, og Anders, som begår sig centralt på midtbanen, er der intet at tage fejl af. De er glade for de nye aftaler, og det først og fremmest grundet et særligt sammenhold samt et sundt og udviklende træningsmiljø.

- Jeg er meget glad for at skrive under, og det er heller ingen hemmelighed, at det har været et personligt mål for mig, at komme til det stadie. Jeg har spillet i klubben, siden jeg startede som 3-årig, og glæden ved at være her er bestemt ikke blevet mindre gennem årene. Alt i alt betyder det meget for mig, og jeg håber, at jeg kan være med til at give noget tilbage til klubben i lang tid fremover, lyder det fra Anders R. Jensen, som stortrives i Jammerbugt FC.

- Selvom vi generelt er en ung trup, så har mange af os efterhånden været med i en del tid. Det giver os noget erfaring, selvom alderen måske siger noget andet. Derudover synes jeg, at der er en god fordeling i truppen, hvor der også er spillere med erfaring fra højere niveau, som kan hjælpe os unge drenge meget.

Endelig vil jeg nævne sammenholdet i truppen, som en af de væsentligste grunde til, at vi præsterer som hold.

Simon Jensen, der ligesom Anders altid har spillet i klubben, fremhæver ligeledes kombinationen af sportslig ambition og socialt fællesskab, som kernen i klubben.

- Det har været en rigtig god rejse gennem ungdomsårene. Jeg har altid spillet med gode venner, så det har altid været skønt at komme til fodbold. De sidste år i ungdomsrækkerne begyndte jeg at træne med divisionen, hvilket betød, at det hele gik en hel del stærkere. Det er skønt, at være en del af divisionsholdet, vi træner så hårdt, at vi hver gang bliver bedre, forklarer Simon, som ikke kun trives godt på grønsværen.

- Jeg synes, vi har en rigtig god klub. Der er mange mennesker, som gør meget for klubben, og det er derfor altid en fornøjelse at komme herud. Man bliver altid mødt af et smil, og for mig har det været drivkraften hele vejen. Det har været vigtigt at spille et sted, man føler sig tilpas. Samtidig har mine holdkammerater altid spillet en stor rolle, hvilket de også gør den dag i dag, understreger Pandrup drengen.

De to spillere står i weekenden overfor måske en af deres største udfordringer til dato, når oprykningsspillets suveræne 1’er, Hvidovre IF, kommer på besøg hjemme i Jammerbugten. Det er lørdag d. 14. april kl. 15.00.