Facebook

Jammerbugt FC spillede sig forbi FC Djursland i pokalen

MaxWeb.jpg
04-09-2018

Af Thomas Jansen

Der var høj sol over HSM Arena i Grenå, da Jammerbugt FC løb ind til anden runde i DBU Pokalen mod FC Djursland.

Her stillede Jammerbugt FC med en række nye fra start i forhold til sejren over Skive IK i divisionen få dage forinden. Bl.a. var amerikanske Jannik Eckenrode, Mathias Johannesen og Max Møller med blandt de første elleve. Sidstnævnte gjorde sig positivt bemærket i sidste pokalkamp med to scoringer, og den unge kant skulle få en nøglerolle igen.

Fokus havde inden kampen særligt været på, at komme ud til start med fuld kraft og være klar fra første fløjt. Det lykkedes Jammerbugt FC i høj grad med. De første tyve minutter stod der Jammerbugt FC på alt, og allerede efter fem minutter lå bolden i nettet.

Unge Max Møller pillede en lang bold ned, tog den med over en Djursland forsvarer i feltet og sendte den resolut op under overliggeren til 1-0. Et flot mål af den unge Jammerbugt FC spiller.

Jammerbugt FC lignede et hold, der havde tænkt sig at gøre kort proces og sikre sig billetten til næste runde. Allerede fem minutter senere lå bolden nemlig i nettet igen. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Nikolaj Lyngø steg højest og headede på mål. På returen var Lyngø igen først på bolden, denne gang med en lang tå, og så stod det 2-0.

Værterne fra Danmarksserien var presset i bund og Jammerbugt FC sørgede for pokaloverraskelse ikke blev et tema. I hvert fald ikke de første tyve minutter. Herefter gik luften lidt af ballonen. Sead Gavranovic ramte stolpen kort før pausen, men ellers virkede det til divisionsdrengene havde fjernet foden fra speederen.

Efter pausen var der langt mellem højdepunkterne, men kampen var dog under kontrol. FC Djursland fik sig alligevel en livline godt en halv time inde i anden halvleg. Bolden blev headet ind til 2-1 og så lurede en rigtig pokalfight måske alligevel det sidste kvarter af kampen.

Men det helt store pres udeblev og inde dommerens overtid, hvor FC Djursland havde sendt alle mand frem i jagten på en udligning, stak Max Møller afsted i en kontra og sendte 3-1 målet i nettet. Hermed var kampen endelig lukket og billetten til næste runde i hus.

Jammerbugt FC havde fået, hvad de kom efter. Sejr og en plads i bowlen, når der skal trækkes lod til næste runde af pokalturneringen.

Forude venter hverdagen i 2. division, hvor Tarup/Paarup IF inviterer ind til dyst om tre point.

FC Djursland – Jammerbugt FC: 1-3 (0-2)
05’ 0-1 Max Møller, Jammerbugt FC
10’ 0-2 Nikolaj Lyngø, Jammerbugt FC
77’ 1-2 Kristian Kaagh, FC Djursland
90´ 1-3 Max Møller, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Simon Jensen, Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Ruben Winther – Max Møller, Anders R. Jensen, Jannik Eckenrode (Michael Byskov), Mathias Johannesen – Sead Gavranovic (Tommi Fabricius), Morten U. Thomsen (Nicklas Sørensen).