Facebook

Jammerbugt FC tabte i tågen

IMG_0061.jpg
17-02-2017

Af Thomas Jansen

I kraftig tåge spillede Jammerbugt FC fredag aften træningskamp ude mod Nørresundby FB, og selvom tågen var tæt, var det tydeligt at se, at de to hold havde hver sin halvleg.

Det var et ganske velspillende Nørresundby mandskab, som inviterede ind til forberedelsesfodbold, men Jammerbugt FC satte sig på spillet i de første 45 minutter og skabte flere gode scoringsmuligheder. Bolden fandt dog ikke vej det sidste stykke ind over stregen og så endte det med, at det var Nørresundby, som bragte sig i front 1-0.

Jammerbugt FC mandskabet svarede imidlertid hurtigt igen, da Victor Rafael med lidt af en perle udlignende til 1-1. De blåblusede sluttede 1. halvleg fint af og holdene gik til pause ved stillingen 1-1.

Efter pausen overtog hjemmeholdet initiativet. Der blev lagt pres på Jammerbugt spillerne højere oppe banen. Nørresundby lykkedes med at stresse Jammerbugt holdet og blev belønnet med en føring på 2-1.

Kort efter blev det også 3-1, da værterne fik straffespark og scorede sikkert. Jammerbugt FC, der havde foretaget en del udskiftninger i pausen, kunne altså ikke rigtigt få fat i starten af 2. halvleg, og det kostede.

Jammerbugt FC fik dog rystet den svære start på de sidste 45 af sig og spillede sig mere ind i kampen igen. Men vejen tilbage viste sig for lang og Jammerbugt FC måtte notere sig et nedelag på 3-1 denne aften.