Facebook

Jammerbugt FC til indendørs fodboldstævne

indendoers-Noerhalne.jpg
27-12-2014

Af Thomas Jansen

Så drejes skrueknopperne af støvlerne, nu gælder det indendørsbold. Selvom der er vinterpause, ligger fodbolden nemlig ikke helt stille.

Julemaden skal jo forbrændes og det gør syv Jammerbugt FC spillere med indefodbold når de blåblusede stiller til kamp i indendørs stævnet Nørhalne VVS Cup 2014.

Her dyster 20 hold fra søndag d. 28. december til tirsdag d. 30. december mod hinanden, og det med deltagelse fra både Superliga, 1. og 2. Division samt fra serieklubber. Det er i år 33. gang denne juletradition gennemføres og der er masser af underholdende fodbold i vente.

For Jammerbugt FC’s vedkommende skal der spilles kampe søndag d. 28 december, hvor de blåblusede i sin pulje skal op imod NUBI, Hobro IK, Nørresundby og Aaså. Jammerbugt FC er placeret i pulje 1 og kampene er planlagt til afvikling således:

kl. 18.50: NUBI – Jammerbugt FC
Kl. 19.50: Jammerbugt FC – Hobro IK
Kl. 20.50: Nørresundby – Jammerbugt FC
Kl. 21.30: Aaså – Jammerbugt FC

Aftenen rundes herefter af med tre finalerunder. Om Jammerbugt FC skal spille med her, er op til Martin Pedersen, Christopher Leth, Simon Jensen, Anders Rosengren, Mads Larsen, Søren Astrup og den nytilkomne målmand Lasse Kjær, som er de udvalgte syv spillere Jammerbugt FC stiller til stævnet med.

Nørhalne VVS Cup 2014 fløjtes i gang d. 28. december kl. 18.30 i Nørhalnehallen og afsluttes med finalestævne d. 30. december.