Facebook

Jammerbugt FC til tops med endnu en sejr over Odder

AANick.jpg
Arkivfoto. Nicklas Sørensen stod for en af dagens detaljer, da han driblede sig til det straffespark, som førte til 1-0 målet.
20-08-2017

Af Thomas Jansen

I sæsonens tredje runde slog Jammerbugt FC Odder IGF for anden gang på bare elleve dage. Denne gang var vigtigheden af sejren blot endnu større…

Den første sejr over Odder gav ganske vist en billet til næste runde af pokalturneringen, men i weekenden handlede det om tre vigtige point i 2. Division og det er alt andet lige vigtigst. At sejren tilmed kom i hus på en dag, hvor langt fra alt lykkedes for Jammerbugt FC mandskabet vidner om, at der er krummer i denne trup.

Kampen blev aldrig nogen køn affære, men til gengæld leverede Jammerbugt FC to scoringer, der godt placeres i den kønne kategori. Holdet kom dog ikke så godt fra start og faktisk blev det aldrig rigtig godt i de første 45 minutter, hvor spillet aldrig kom til at fungere optimalt.

Pausen så imidlertid ud til at have gjort godt for Jammerbugt FC, der i 2. halvleg kom bedre med og ikke mindst fik skabt en række gode chancer. To af disse førte til scoringer – den første allerede godt ti minutter efter pausen.

Det skete på flot forarbejde af Nicklas Sørensen, der driblede sig alene igennem Odder defensiven og rundede Odders keeper, som nedlagde Nicklas og så rødt. Det betød straffespark til Jammerbugt FC, og anfører Christian Rye tog ansvaret på sine skuldre og scorede sikkert til en 1-0 føring.

En mand i overtal havde det gæstende Jammerbugt mandskab i sinde at lukke kampen ned og det lykkedes ti minutter før tid. Denne gang var det Christopher Denius, som på en flot deltalje sendte 2-0 målet i nettet. Den nye Jammerbugt spiller tippede elegant bolden ind over Odder keeperen og så var der endnu tre vigtige point pakket og klar til at tage med hjem til det nordjyske, hvor de blåblusede nu kan glæde sig over en flot førsteplads efter sæsonens første tre runder.

Fortsat ubesejret kan Jammerbugt FC nu se frem til at byde Ringkøbing velkommen på Sparekassen Vendsyssel Arena i næste runde. Her skal der dog, trods de tre point, trædes op i et højere gear understregede Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen.

- Det var en skidt første halvleg, hvor vi ikke er gode nok. Til gengæld så kommer vi bedre ud efter pausen og det begynder at se fornuftigt ud. Men vi skal altså et gear op til næste kamp, lød det fra Bo Zinck, som var glad for udfaldet, men samtidig fuldt fokuseret på at gøre det endnu bedre.

- Det er naturligvis positivt at vi på en mindre god dag henter alle tre point. Det fortæller også noget om os, og så var det to klasse aktioner ved vores scoringer. Det var endnu en sejr på udebane, som aldrig er nemt og så må vi sige, at vi har fået en meget positiv start. Vi kunne vel ikke have drømt om meget mere. Nu handler det om, vi bliver ved at bygge på,  fortalte Bo Zinck på vej hjem fra Odder med tre point og et klart program for den kommende træningsuge, hvor der skal arbejdes videre på de gode takter, inden Ringkøbing kommer på besøg om en uges tid. Indtil da er det okay at nyde førstepladsen!

Odder IGF - Jammerbugt FC: 0-2 (0-0)
54' Rødt kort Aleksander Stankovic, Odder IGF
56' 0-1 Christian Rye, Jammerbugt FC (straffespark)
80' 0-2 Christopher Denius, Jammerbugt FC

JFC: Thomas Nielsen - Søren Astrup (Jan Rasmussen), Søren V. Pedersen, Ruben Winther (Lasse Steffensen), Mads Larsen - Victor Rafael (Kasper Skov), Christian Rye, Zander Hyltoft, Nicklas Sørensen - Michael Byskov, Christopher Denius.