Facebook

Jammerbugt FC til vinterpause med sejr

020-5.jpg
Dagens målskytter, Sead og Sonny, på vej til en velfortjent vinterpause sammen med resten af Jammerbugt FC mandskabet, der til dagens kamp havde skiftet den blå trøje ud med orange.
15-11-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag eftermiddag blev årets sidste 90 minutters fodbold afviklet for Jammerbugt FC, og der blev stemplet ud med en vigtig og fortjent sejr.

Odder IGF blev  nemlig slået med 2-0 i egen hule, og med de tre point det kastede af sig, kan Jammerbugt FC nu overvintre på en femteplads i tabellen. En godkendt præstation og en komfortabel placering. Et nærmere kig på den tætte tabel, fortæller dog også en historie om, at der fortsat er meget på spil når bolden igen ruller til foråret. Netop derfor var det også så vigtigt at få rundet efteråret godt af med fuldt pointudbytte.

Mål fra Sonny Jakobsen og Sead Gavranovic sørgede for at det blev tilfældet for Jammerbugt FC i en kamp, hvor begge mandskaber havde sine chancer, men hvor Jammerbugt FC udnyttede sine bedst.

I en jævnbyrdig 1. halvleg var det værterne som midtvejs først kom tæt på, da et skud flirtede med træværket. Det blev dog ikke til mere end flirteri, og så endte det i stedet med at det var Jammerbugt FC’s Sonny Jakobsen, som tog affære og scorede.

Kort før pausen sendte den målfarlige 9’er læderet i nettet fra tæt hold. 1-0, og få minutter senere lød pausefløjtet. Da der igen blev fløjtet op til kamp, skulle der gå 12 minutter inden Jammerbugt føringen blev fordoblet. Denne gang var det Sead Gavranovic som via den ene stolpe udbyggede forspringet til to mål. En ganske flot scoring, som gav lidt ro i Jammerbugt FC lejren, og herfra styrede den blå bølge sikkert sejren i land, selvom der viste sig chancer i begge ender. Jammerbugt FC var blandt andet farlige via et par kontraangreb, men det blev ved de 2-0 og dermed en fortjent sejr til Jammerbugt FC mod et godt Odder mandskab. Det var derfor også en ganske tilfreds cheftræner Bo Zinck, som for sidste gang i år skulle evaluere efter kampen.

- Det var en både vigtig og fortjent sejr. Jeg mener vi var det bedste hold på dagen. Vi skabte godt med chancer, også flere end Odder i dag. Spillerne arbejdede hårdt og viste, at de virkelig ville vinde den sidste kamp, understregede Bo Zinck, som især var tilfreds med de sidste 45 minutter.

- Vi fik rettet lidt til i pausen og det gør at vi i 2. halvleg får skabt endnu mere. Odder spiller også en god gang fodbold, men det var svære betingelser på en tung bane, og det synes jeg vi løser bedst. Men det var en svær udekamp og derfor en vigtig sejr. Vi kommer op i tabellen og samtidig var det vigtigt med en god afslutning. Nu kan vi gå på vinterferie med en god fornemmelse i maven, fremhæver Zinck, som alt i alt har været godt tilfreds med dette efterår og fodboldåret i det hele taget.

- Det er et tilfredsstillende udgangspunkt at gå ind til forårssæsonen med. Men der er naturligvis masser af arbejde at gøre i det nye år også. Det har der også været i år og jeg er stolt af det vi har præsteret både på og uden for banen i et for klubben svært omstillingsår. Vi kan alle være tilfredse og jeg er især glad for den fantastiske holdånd vi oplever. Folk vil gerne være her, og det et godt tegn, slutter Bo Zinck, som nu kun har et par træninger med sit mandskab tilbage inden vinterpausen sætter ind.

Tilbage er derfor blot at sige en stor tak for den opbakning Jammerbugt FC har nydt i dette fodboldår. Vi ser frem til at tage hul på endnu et i 2015.

Selvom bolden ligger stille, vil der dog fortsat være aktivitet i og omkring Jammerbugt FC, så husk at holde dig opdateret med nyt fra den blå bølge her på jammerbugtfc.dk

Odder IGF – Jammerbugt FC: 0-2 (0-1)
42’ 0-1 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
57’ 0-2 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC