Facebook

Jammerbugt FC tilbage på sporet med sikker sejr

UT_i_aktion_web.jpg
04-11-2018

Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Jammerbugt FC hjemme på et solbeskinnet men efterårskoldt Sparekassen Vendsyssel Arena mod Tarup/Paarup IF.

Selvom om luften var kølig, så var Jammerbugt FC brandvarme. Fra første til sidste fløjt styrede hjemmeholdet begivenhederne. Fra start satte de blåblusede sig på opgøret og allerede efter syv minutter bragte Jammerbugt FC sig i front. E

t velopbygget angreb endte hos Viktor Ahlmann i feltet, hvor angriberen viste stort overblik og spillede bagud i banen, til Christian Rye, der, lige inden for feltets kridtstreger, mødte bolden med en kølig inderside og et ligeså stort overblik. Den velplacerede afslutning sendte bolden i nettet og så kunne Jammerbugt FC spillerne juble over kampens første scoring.

Det var tydeligt, at Jammerbugt FC spillerne var fast besluttet på, at dette skulle ende med alle tre point, og der var ingen grund til at lade det blive spændende undervejs. Det kom til udtryk i en sikker og koncentreret præstation, hvor gæsterne hverken fik plads eller tid til at komme ind i kampen. Godt fem minutter før pausen var det dog lige ved at blive spændende alligevel, da gæsterne for første gang i kampen brød igennem til afslutning. Men Jammerbugt FC keeper, Emil Kobberup, kom godt ud af sit mål og sørgede med en flot blokering for, at Jammerbugt FC fortsat var fortjent i front.

Den lille forskrækkelse ønskede Jammerbugt FC sig ikke flere af og få minutter senere slap Morten U. Thomsen, som var tilbage i startopstillingen efter en skadespause og et par indhop, igennem Tarup/Paarup forsvaret og rundende gæsternes keeper for at gøre det til 2-0 kort før pausen. Et veludført angreb, et velvalgt tidspunkt og en velfortjent udbygning af føringen.

Jammerbugt FC fortsatte anden halvleg, hvor de slap første. Knap to minutter inde i de sidste 45 lå bolden igen i nettet. Efter forarbejde at Morten U. Thomsen dukkede Viktor Ahlmann op ved bagerste stolpe, hvorfra bolden blev prikket over stregen til 3-0 tæt under mål.

Dermed var det tæt på mission fuldført for Jammerbugt FC. Kampen var under fuld kontrol og føringen på tre mål havde nu mere eller mindre lukket opgøret. Hjemmeholdet lænede sig dog ikke tilbage, men fortsatte med at dominere og skabte chancer til flere mål. Bl.a. kom Sead Gavranovic, Simon Jensen, Morten U. Thomsen og Nikolaj Lyngø alle tæt på at udbygge føringen yderligere. Sidstnævnte på et brag af et frispark.

Jammerbugt FC var ganske enkelt i fuld kontrol og det ene angreb efter det andet blev sendt afsted med retning mod gæsternes mål. Trods ihærdige forsøg, blev det dog ved de tre mål og dermed også tre point. Point, der var både velfortjente og vigtige.

Med sejren smutter Jammerbugt FC op på en delt andenplads i tabellen side om side med Skive IK, inden efterårets sidste spillerunde. Her venter et brag hjemme mod Brabrand, som lurer lige bag Jammerbugt FC, kun et enkelt point efter.

Jammerbugt FC – Tarup/Paarup IF: 3-0 (2-0)
07’ 1-0 Christian Rye
41’ 2-0 Morten U. Thomsen
47’ 3-0 Viktor Ahlmann

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Lasse Steffensen (Simon Jensen), Mads Larsen – Michael Byskov (Nicklas Sørensen), Robert Kakeeto (Anders R. Jensen), Christian Rye, Sead Gavranovic – Viktor Ahlmann, Morten U. Thomsen.