Facebook

Jammerbugt FC tilknytter fysisk træner

Mads-og-Bo_web.jpg
21-11-2018

Af Thomas Jansen

Der er konstant fokus på udvikling og optimering i Jammerbugt FC og seneste vigtige skridt i den proces er ansættelsen af en fysisk træner i form af Mads Damgaard, der tiltræder pr. 1. januar 2019.

24-årige Mads kommer til Jammerbugt FC med erfaring fra bl.a. AaB DS samt Aalborg Frejas ungdomshold, mens han til sommer færdiggør sin uddannelse som fysioterapeut.

I Jammerbugt FC tilknyttes Mads Damgaard divisionstruppen, men skal ligeledes arbejde med de unge spillere på klubbens U17 og U19 hold. Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, beskriver ansættelsen af Mads Damgaard som et væsentlig skridt i den videre udvikling af det sportslige set up i klubben.

- Det er et stort skridt for os at få tilknyttet en fysisk træner, med alt hvad det indebærer af øget fokus på fysisk test og træning i samarbejde med en ekspert på området. Det er virkelig positivt, ikke mindst fordi det også kommer vores unge spillere på U17 og U19 til gavn. Dette er endnu en vigtig byggesten i vores fodboldprojekt, og det bliver en stor gevinst for både divisionstrup og de unge spillere. Det vidner om, at vi vil noget mere her i klubben, understreger Bo Zinck og fortsætter;

- Mads er en ung og ambitiøs fyr, som virkelig vil det. Han er dygtig og har givet et rigtig godt indtryk i ansættelsesprocessen, hvor der var stor konkurrence fra mange ansøgere. Jeg tror på, vi får et stærkt samarbejde.

Det samarbejde ser Mads Damgaard også frem til, og han fremhæver bl.a. den store lyst til udvikling, som et centralt fælles fokus hos både klubben og ham selv.

- Det er tydeligt, at Jammerbugt FC er en målrettet og ambitiøs klub, der hele tiden vil forbedre sig og søge mod nye højde. Det har virkelig tiltalt mig og det bliver spændende, at blive en del af denne udvikling. Jeg håber, jeg kan bidrage med nogle af de små ekstra procenter, som bidrager til at vinde fodboldkampe. Nogle gange er det ændringer på nogle små parametre, der gør den store forskel. Her ser jeg frem til samarbejde og sparring med et dygtigt og arbejdsomt trænerteam i Jammerbugt FC, lyder det fra Mads Damgaard, der allerede har taget hul på sit arbejde i Jammerbugt FC

Selvom vi endnu ikke skriver 2019 er klubbens nye fysiske træner nemlig i fuld gang med at lære spillerne og deres fysik at kende. Mads Damgaard deltog tirsdag aften således ved divisionsholdets sidste træning inden vinterpausen. Her sørgede Mads for at sende spillerne igennem løbetest, fysisk test og vejning, inden spillerne blev sendt hjem med et personligt træningsprogram i baglommen.