Facebook

Jammerbugt FC tilknytter talentfuld offensivspiller

Tommi_Fabricius_og_Bo_Zinck_web.jpg
11-02-2018

Af Thomas Jansen

Sæsonpremieren rykker nærmere for hvert træningspas og Jammerbugt FC arbejder hårdt på at stå klar i bedst mulige udgave, når det hele går løs.

Til at styrke truppen har Jammerbugt FC derfor hentet 22-årige Tommi Fabricius, der kan begå sig både på kanten og helt fremme i angrebet. Tommi, der er hentet på NUBI’s serie 2 mandskab, ser frem til at tage skridtet op i rækkerne og bygge på efter en særdeles målrig sæson. Hele 42 kasser blev det til i året 2017.

- Jeg havde en god sæson og det skabte noget interesse. Bl.a. fra Jammerbugt FC, hvor jeg først på året har været på prøvetræning. Det har været en meget positiv oplevelse og jeg er meget glad og stolt over at have fået muligheden for at blive en del af holdet, fortæller Tommi Fabricius, der for kun to år siden spillede serie 5 bold i sin hjemby Vadum.

- Jeg har fået en stor chance her og jeg vil gøre mit til at vise mit værd. Jeg er klar til at bidrage med alt, hvad jeg har og hjælpe holdet i en spændende sæson. Samtidig er jeg også klar over, at det for mig handler om at gøre mig nogle erfaringer og bygge på min udvikling, og jeg ser virkelig frem til at prøve mig selv af på et højere niveau, understreger offensiv spilleren med de mange mål i støvlerne.

I løbet af prøvetræningsperioden er Tommi Fabricius faldet godt til i klubben og cheftræner Bo Zinck ser frem til samarbejdet med sin nyeste spiller.

- Det er et stort spring fra serie 2 til 2. division, men Tommi har nogle helt klare spidskompetencer, som jeg rigtig godt kan lide. Tommi er meget hurtig og god i afslutningsspillet. Derudover passer han godt ind på det menneskelige plan og viser god attitude, ligesom han har gjort det godt på nogle, for ham, lidt uvante pladser. Det har været et rigtig positivt indtryk her i prøveperioden og så er det klart, at nu handler det om at bygge på og tage de minutter, der kommer. Det er en spændende tid for ham og for os, og ikke mindst interessant at hente Tommi op på dette niveau fra serie 2. Vi ser frem til samarbejdet med Tommi og håber, vi kan føre det langt sammen, siger cheftræner Bo Zinck, der bl.a. havde sin nye spiller med i træningskampen mod AaB’s Superliga reserver søndag middag.

Tommi Fabricius har tidligere spillet i Vadum, Aabybro og NUBI.