Facebook

Jammerbugt FC tomhændet hjem fra Sjælland

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
05-04-2014

Af Thomas Jansen

Det blev lige nøjagtig så svært som frygtet at hente point med hjem fra Rishøj på Sjælland i forårets anden runde.

Her måtte Jammerbugt FC nemlig se sig slået med 3-0 efter de 90 minutters fodbold. Det var da også et hold med flere fraværende, som tog den lange tur lørdag. Flere skadede spillere blev i det jyske sammen med trioen Malthe Nygaard, Jan Rasmussen og Sonny Jakobsen, som alle afsonede en spilledags karantæne. De spillere der var klar til kamp kæmpede til gengæld beundringsværdigt, men på dagen var det desværre ikke nok mod et stærkt Rishøj mandskab.

Jammerbugt FC holdte ellers nullet frem til pausen, men måtte i anden halvleg, hvor de blå ellers fik bedre fat i spillet, indkassere tre mål og dermed et nederlag.

- I første halvleg er Rishøj klart bedst på bolden og får skabt en del chancer herfra. Selv er vi farlige på dødboldene, men vi må sande, at det er dem der styrer kampen de første 45 minutter, erkender Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som accepterede nederlaget trods en bedre anden halvelg  - spillemæssigt.

- Vi får rettet nogle ting til og det ser rigtig godt ud de første 10-12 minutter af anden halvleg, men så scorer de til 1-0 efter noget klumpspil i vores felt, hvor vi ellers fik flere muligheder for at cleare bolden.  Få minutter senere sparker de den ind fra 40 meter. 2-0 og så var det det. Vi kommer aldrig rigtig tilbage efter det, fortæller Zinck skuffet, men afklaret.

- De var dygtigere over hele kampen, og selvom vi kommer godt ud til anden halvleg, får vi ikke færdiggjort tingene i feltet. Det var et godt hold vi tabte til, og jeg har intet at klage over i forhold til spillernes indsats. De kæmpede alle mand for sagen, men i dag tabte vi ganske enkelt til et på dagen bedre hold, slutter cheftræneren, som nu skal jagte forårets første sejr næste lørdag, når Thisted FC kommer på besøg til lokalbrag på Sparekassen Vendsyssel Arena.