Facebook

Jammerbugt FC U17 buldrer afsted mod toppen

085d35814051632c5b83ff51321284a9.JPG
07-09-2016

Af Thomas Jansen

Der er krummer i den nuværende U17 årgang i Jammerbugt FC. De unge drenge, der spiller i U17 2. division, har virkelig vist talentet frem denne sæson.

Holdet har med den seneste sejr lagt sig alene i spidsen af rækken og har efter fem kampe hentet hele 12 point. Senest er to Viborg mandskaber blevet besejret med henholdsvis 4-0 og 3-0, mens Vorup FB er slået 4-1 og Hobro IK 6-1 inden da. Kun mod Randers Freja, der også er nærmeste forfølger, er det ikke blevet til point for Jammerbugt FC U17.

U17 træner Tommy Pedersen er da også godt tilfreds med sine unge spillere, ikke mindst efter seneste præstation, hvor Rasmus Herman, Max Møller og Viktor Svarre stod for målene i 3-0 sejren.

- Det var det klart bedste hold, vi har været oppe imod. Et godt hold, som var fysisk meget stærke. Det var en virkelig god kamp, fortæller Tommy Pedersen og retter samtalen videre ind på det der går forud for kampene, nemlig træningen.

- Vi har en fantastisk god træningskultur og udviklingen i den her gruppe er virkelig positiv lige nu. Det er et rigtigt godt kuld, vi har i den her U17 årgang, og jeg synes fremtiden ser spændende ud for de her spillere. Hvis både de og vi formår at fortsætte det gode arbejde i de kommende år, så tror jeg bestemt på, at vi som minimum har et par divisionsspillere for fremtiden i denne gruppe.

Tommy Pedersens U17 hold skal næste gang op imod AaB på udebane, hvor de gode takter forhåbentlig skal fortsættes.