Facebook

Jammerbugt FC U17 til Dansk Mesterskab

26ae16b8cbfaeebba77bc3e16d624634.jpg
10-03-2017

Af Thomas Jansen

Som det første hold i Jammerbugt FC drager det unge talentfulde U17 hold i weekenden til Skjern for at spille DM i futsal.

Her spilles der lørdag et såkaldt Final 4 stævne, hvor fire hold skal dyste om titlen som Danmarks bedste i indendørs disciplinen. Vejen dertil har været en længere en af slagsen, som har bredt sig over en seks uges periode af vinterpausen, inden der sidst i februar måned blev spillet Jysk Mesterskab. Her vandt de blåblusede pokalen og det er målet igen i U17 lejren, hvor der naturligvis ses frem til deltagelse i DM finalestævnet.

- Vi glæder os rigtig meget. Det er trods alt ikke hver dag, vi deltager i et DM, så det er lidt specielt, fortæller U17 træner, Tommy Pedersen, forud for Final 4 stævnet, hvor der venter en semifinalekamp mod Glostrup. Der spilles 2x20 minutter og afhængig af udfaldet, venter enten en finale eller bronzekamp mod en af de to øvrige finaledeltagere – to Skjold mandskaber, det en fra Sæby og det andet fra Sjælland.

- Nu er vi kommet så langt og vi går naturligvis efter sejren. Men under alle omstændigheder, har det været et fint forløb og futsal har passet fint ind i vores forberedelser til forårssæsonen generelt, runder Tommy Pedersen af, inden han og spillerne stiger på DM bussen til Skjern.

Formen lader til at være ganske lovende. Forårsforberedelserne har nemlig kastet fire sejre, en uafgjort og kun et enkelt nederlag af sig. Så der er grund til optimisme, inden der skal kæmpes om DM første gang i den blå trøje!